Dieter Hägermann, Adriaan Verhulst, Rolf Schneider e.a. - Häge

Schrijver:
Titel: Hägermann, Dieter-Het dagelijks leven in de Middeleeuwen
ISBN: 9789043902229
Uitgever:
Bijzonderheden: Het dagelijks leven in de Middeleeuwen is een schitterend, full-color kijk- en leesboek van Dieter Hägermann, Adriaan Verhulst, Rolf Schneider e.a.  De Middeleeuwen beslaan maar liefst duizend jaar. Ze beginnen na de val van het Romeinse rijk en...
Prijs: € 12,50
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Het dagelijks leven in de Middeleeuwen is een schitterend, full-color kijk- en leesboek van Dieter Hägermann, Adriaan Verhulst, Rolf Schneider e.a. 
De Middeleeuwen beslaan maar liefst duizend jaar. Ze beginnen na de val van het Romeinse rijk en lopen tot het aanbreken van de Renaissance. Gedurende die tijd had er, anders dan velen denken, een enorme ontwikkeling plaats; in de techniek, beeldende kunst en op sociaal vlak.
In dit boek schetsten vooraanstaande wetenschappers een beeld van het leven in de Middeleeuwen. Hun boeiende beschrijvingen zijn geïllustreerd met vele schitterende afbeeldingen van middeleeuwse kunstenaars.
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Dieter Hägermann, Adriaan Verhulst, Rolf Schneider e.a. - Hägermann, Dieter-Het dagelijks leven in de Middeleeuwen