W. Oosterbeek - Gordel van God

Schrijver:
Titel: Gordel van God
ISBN: 9789066116740
Uitgever: Inmerc
Bijzonderheden: Matig - Vlek op boekblok
Prijs: € 6,50
Verzendkosten: € 3,75 (binnen Nederland)
Meer info:
Star, gesloten, ouderwets, rechtlijnig, fanaat en patriarchaal. De zwartekousenkerk roept bij veel buitenstaanders slechts negatieve beelden op. Godsdienstwaanzinnigen zijn het, die weigeren hun kinderen in te enten en hun vrouwen als tweederangsburgers behandelen.

Willem Oosterbeek, journalist en atheïst, besloot de doorgaans stigmatiserende berichtgeving te toetsen aan de werkelijkheid en maakte een wandeling door de Nederlandse Bible Belt. Hij verdiepte zich in de denk- en leefwereld van de orthodox-protestantse bewoners, voerde gesprekken met strenggelovigen en 'gevallenen' en woonde, soms langer dan hem lief was, tal van kerkdiensten bij.
Verder lezen

Zin in Boeken uit Heusden

zakelijk

Logo Zin in Boeken

Als u op 1 van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop. Hier kunt u het boek bestellen door uw gegevens in te vullen en vervolgens met Ideal (of overschrijving vanuit België) betalen. Zin in Boeken Heusden is gespecialiseerd in: Psychologie, Esoterie, Mystiek, Spiritualiteit. Boeken worden verstuurd in bubbeltjes envelop, retour sturen zonder opgave van redenen is altijd mogelijk Onze fysieke winkel is gevestigd in Heusden Vesting en is 6 dagen per week open, óók op zondag. Kom gezellig langs.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.