Anselm Grün - Mystiek en eros

Schrijver:
Titel: Mystiek en eros
ISBN: 9789025956783
Uitgever: Have, Ten
Bijzonderheden: Als nieuw - hardcover boekje nieuwstaat
Prijs: € 5,50
Verzendkosten: € 3,75 (binnen Nederland)
Meer info:
In huwelijken en relaties komt het nogal eens voor dat seksualiteit spanningen oplevert. Volgens Anselm Grün en Gerhard Riedl kunnen de problemen te maken hebben met het spanningsveld tussen seksualiteit en religie. De auteurs willen ons helpen spiritualiteit en seksualiteit weer met elkaar te verzoenen. Ze zoeken daarvoor aanknopingspunten in mystieke bronnen en in de moderne psychologie. Lezing van dit boek draagt ertoe bij dat we meer bezield omgaan met seksualiteit en dat onze spiritualiteit nieuwe levenskracht krijgt.
Anselm Grün (1945), monnik en economisch directeur (kellenaar) van de benedictijner abdij in Münsterschwarzach, schreef vele internationale bestsellers, waaronder De Tien Beloften en Je ware vrouwelijkheid ontdekken.
Gerhard Riedl (1950) heeft een adviespraktijk voor gezinsen relatieproblemen, en werkt als geestelijk begeleider.
Verder lezen

Zin in Boeken uit Heusden

zakelijk

Logo Zin in Boeken

Als u op 1 van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop. Hier kunt u het boek bestellen door uw gegevens in te vullen en vervolgens met Ideal (of overschrijving vanuit België) betalen. Zin in Boeken Heusden is gespecialiseerd in: Psychologie, Esoterie, Mystiek, Spiritualiteit. Boeken worden verstuurd in bubbeltjes envelop, retour sturen zonder opgave van redenen is altijd mogelijk Onze fysieke winkel is gevestigd in Heusden Vesting en is 6 dagen per week open, óók op zondag. Kom gezellig langs.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Anselm Grün - Mystiek en eros