Sjoerd de Vries - Boeddhisme voor beginners

Schrijver:
Titel: Boeddhisme voor beginners
ISBN: 9789022517246
Uitgever: Boekerij, De
Bijzonderheden: Als nieuw - Paperback boekje gaaf exemplaar
Prijs: € 5,50
Verzendkosten: € 3,75 (binnen Nederland)
Meer info:
Boeddhisme voor beginners is een inleiding in het boeddhisme. Boeddhisme is een van de boeiendste godsdiensten ter wereld, maar is voor velen ook een mysterieus begrip. Het oefent een grote aantrekkingskracht uit, die gevoed wordt tijdens avontuurlijke reizen door Azië.
In dit boek worden niet alleen de filosofische en culturele achtergronden belicht, maar worden ook talloze gebruiken beschreven. Veel aandacht wordt besteed aan het Tibetaans boeddhisme.
Wie zich bijvoorbeeld afvraagt waarom de gewaden van de boeddhistische monniken rood zijn, wat er precies gebeurt bij reïncarnatie of wat de symboliek is van de gebedsmolen, zal in dit korte bestek alles van zijn gading kunnen vinden.
Boeddhisme voor beginners is een veelzijdig en verrassende ontdekkingsreis door een betoverende cultuur.
Verder lezen

Zin in Boeken uit Heusden

zakelijk

Logo Zin in Boeken

Als u op 1 van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop. Hier kunt u het boek bestellen door uw gegevens in te vullen en vervolgens met Ideal (of overschrijving vanuit België) betalen. Zin in Boeken Heusden is gespecialiseerd in: Psychologie, Esoterie, Mystiek, Spiritualiteit. Boeken worden verstuurd in bubbeltjes envelop, retour sturen zonder opgave van redenen is altijd mogelijk Onze fysieke winkel is gevestigd in Heusden Vesting en is 6 dagen per week open, óók op zondag. Kom gezellig langs.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.