Lara Avery - Het geheugenboek (YA Special Kruidvat 2019)

Schrijver:
Titel: Het geheugenboek (YA Special Kruidvat 2019)
ISBN: 9789021023373
Uitgever: Luitingh-Sijthoff
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 4,75
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Het boek 'Het geheugenboek' is een young adult roman geschreven door Lara Avery. Het verhaal volgt de zeventienjarige Sammie McCoy, een slimme en ambitieuze tiener die haar hele leven heeft gepland. Ze is vastbesloten om een beurs te krijgen voor de universiteit van haar dromen en een succesvolle toekomst op te bouwen.

Maar dan krijgt Sammie te horen dat ze lijdt aan een zeldzame ziekte genaamd Niemann-Pick type C. Deze ziekte veroorzaakt geheugenverlies en Sammie beseft dat ze haar herinneringen langzaam zal verliezen. In een poging om haar herinneringen vast te houden en haar identiteit te behouden, begint Sammie een geheugenboek bij te houden. Ze schrijft alles op wat belangrijk voor haar is, van haar favoriete boeken en films tot haar eerste kus en haar dromen voor de toekomst.

Terwijl Sammie worstelt met haar ziekte, wordt ze geconfronteerd met de uitdagingen van het dagelijks leven. Ze moet omgaan met school, vriendschappen en haar eerste liefde, terwijl ze tegelijkertijd haar geheugen verliest. Haar beste vriendin, Maddie, staat altijd aan haar zijde en helpt haar om te gaan met de moeilijkheden die ze tegenkomt.

Het verhaal wordt verteld vanuit het perspectief van Sammie, waardoor de lezer een diepgaand inzicht krijgt in haar gedachten en emoties. Het boek behandelt thema's als identiteit, vriendschap, liefde en de kracht van herinneringen. Het laat zien hoe Sammie zichzelf probeert te definiëren, zelfs als haar herinneringen vervagen.

'Het geheugenboek' is een ontroerend en hartverscheurend verhaal dat de lezer meeneemt op een emotionele reis. Het laat zien hoe kostbaar herinneringen zijn en hoe ze ons vormen als individuen. Het boek roept vragen op over wat het betekent om jezelf te kennen en hoe je jezelf kunt blijven, zelfs als je geconfronteerd wordt met verlies.

Lara Avery weet met haar vlotte schrijfstijl de lezer te raken en mee te slepen in het verhaal. Ze creëert levendige personages die echt tot leven komen op de pagina's. Het boek is zowel hartverwarmend als hartverscheurend en zal de lezer zeker niet onberoerd laten.

'Het geheugenboek' is een prachtig geschreven roman die jonge lezers zal inspireren en ontroeren. Het herinnert ons eraan om elk moment te koesteren en te waarderen, omdat je nooit weet wanneer het je laatste herinnering zal zijn.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Lara Avery - Het geheugenboek (YA Special Kruidvat 2019) Lara Avery - Het geheugenboek (YA Special Kruidvat 2019)