Schilling, Govert - Schitterend heelal / aarde en mens in een o

Schrijver:
Titel: Schitterend heelal / aarde en mens in een onbegrensd universum; 25 jaar Hubble
ISBN: 9789059566033
Taal: Nederlands
Uitgever: Schuyt & Co Hearst
Bijzonderheden: 2015, 192pp, Gebonden met stofomslag, mooi exemplaar
Prijs: € 49,50
Verzendkosten: € 7,25 (binnen Nederland)
Meer info:
Ter gelegenheid van de vijfentwintigste verjaardag van de ruimtetelescoop Hubble die op 24 april 1990 werd gelanceerd, neemt Govert Schilling je mee op een onvergetelijke reis door ruimte en tijd en vertelt hij wat Hubble ons heeft geleerd over onze plaats in de kosmos. Dit schitterend vormgegeven boek is rijk geïllustreerd met talrijke zorgvuldig geselecteerde Hubble-foto's.
Verder lezen

Terre Boeken uit Den Bosch

zakelijk

Logo Terre Boeken

Welkom op de website van de tweedehands boekwinkel van Terre des Hommes in Den Bosch. Je vindt hier de allermooiste tweedehands boeken voor leuke prijsjes. Elk boek dat je koopt draagt bij aan het werk van kinderrechtenorganisatie Terre des Hommes. Bovendien is tweedehands duurzaam en goed voor je portemonnee. Dagelijks wordt de webshop aangevuld en wordt de keus groter. Op zoek naar nog meer boeken? Kom dan naar onze winkel, Vughterstraat 120 in Den Bosch. Van harte welkom!

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Schilling, Govert - Schitterend heelal / aarde en mens in een onbegrensd universum; 25 jaar Hubble Schilling, Govert - Schitterend heelal / aarde en mens in een onbegrensd universum; 25 jaar Hubble