Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Van Gogh-Bonger, J. - Verzamelde brieven van Vincent van Gogh :

Schrijver:
Titel: Verzamelde brieven van Vincent van Gogh : vier delen
Taal: Nederlands
Uitgever: Wereldbibliotheek
Bijzonderheden: 1954. Hardback met stofomslag in vier delen. 4e druk. Ongeveer 1900 pp. In goede staat
Prijs: € 42,00
Verzendkosten: € 6,25 (binnen Nederland)
Meer info:
Omslag vergeeld, roestplekjes en hier en daar scheurtjes. Binnenwerk is prima en compleet. Aantekeningen in potlood en naam op het schutblad. Uitgegeven en toegelicht door zijn schoonzuster J. Van Gogh-Bonger.

Vincent van Gogh was een fervent briefschrijver. Hij had een grote behoefte om zijn ideeën en gevoelens te delen. Nadat hij en zijn broers en zussen het huis uit waren, schreven zij elkaar en hun ouders regelmatig.

Veel brieven van Vincent bleven bewaard, en soms ook de antwoorden daarop. De briefwisseling bestaat in totaal uit 903 brieven, waarvan 820 van Van Gogh en 83 aan hem. Veruit de meeste brieven zijn gericht aan zijn broer Theo, zijn beste vriend en vertrouweling. Theo bewaarde Vincents brieven zorgvuldig. Vincent was minder precies – veel brieven werden door hem weggegooid of verbrand.

Van Gogh schreef nog veel meer brieven, in totaal schreef hij er waarschijnlijk meer dan 2.000. Dat kunnen we uitrekenen op basis van opmerkingen in de brieven als ‘Ik schreef vandaag nog aan...’, en ‘Ik ontving zojuist een brief van...’.
Verder lezen

Taalvakman uit Bodegraven

particulier

Logo Taalvakman

Gefeliciteerd. U heeft het beste boekwinkeltje gevonden voor bijzondere boeken, zoals gesigneerde exemplaren en boeken in eerste druk. Alles voor een schappelijke prijs met uitstekende service.
Veilig en direct betalen via iDeal is nu ook mogelijk.
Verzending binnen Nederland via DHL Parcel. Vaste prijs voor een brievenbuspakje € 4,50 en pakket naar uw huisadres in Nederland voor slechts € 6,25. Optioneel is verzending naar een DHL Servicepunt voor € 5,50 ook mogelijk op aanvraag. Vermeld dit gaarne bij uw bestelling. Verzending naar een Mondial Relay servicepunt in België vanaf € 6,25. Afhalen mogelijk in Bodegraven of Leiden. Bij bestelling van meerdere boeken tegelijk is korting mogelijk.
Controleer de spam map van uw e-mailbox, want regelmatig verdaagt daar een bericht van boekwinkeltjes of van DHL Parcel.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Van Gogh-Bonger, J. - Verzamelde brieven van Vincent van Gogh : vier delen Van Gogh-Bonger, J. - Verzamelde brieven van Vincent van Gogh : vier delen Van Gogh-Bonger, J. - Verzamelde brieven van Vincent van Gogh : vier delen Van Gogh-Bonger, J. - Verzamelde brieven van Vincent van Gogh : vier delen Van Gogh-Bonger, J. - Verzamelde brieven van Vincent van Gogh : vier delen Van Gogh-Bonger, J. - Verzamelde brieven van Vincent van Gogh : vier delen Van Gogh-Bonger, J. - Verzamelde brieven van Vincent van Gogh : vier delen Van Gogh-Bonger, J. - Verzamelde brieven van Vincent van Gogh : vier delen Van Gogh-Bonger, J. - Verzamelde brieven van Vincent van Gogh : vier delen Van Gogh-Bonger, J. - Verzamelde brieven van Vincent van Gogh : vier delen