Wilma van Hoeflaken, Wilma van Hoeflaken - Kind & werk

Schrijver:
Titel: Kind & werk
ISBN: 9789490458034
Uitgever: Utrecht Publishing House
Bijzonderheden: Conditie: Als nieuw
Prijs: € 11,55
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Zodra je kinderen krijgt, kom je voor het dilemma te staan of je wel of niet blijft werken. En als je blijft werken, hoeveel uren is dan ideaal? Journaliste Wilma van Hoeflaken sprak met vrouwen over hun keuze. In openhartige gesprekken vertellen deze vrouwen over de voor- en nadelen van stoppen met werken, parttime of fulltime werken of het starten van een eigen bedrijf naast het moederschap.
Meer tijd aan de kinderen besteden, betekent meer betrokkenheid bij het opgroeien. Maar het betekent ook minder geld verdienen en minder kans op een leuke baan als de kinderen ouder zijn. Hoe verdeel jij je tijd het liefst? En welke afspraken maak je daarbij met je partner? Allemaal onderwerpen waar je als kersverse moeder mee te maken krijgt. Het boek kind & werk helpt - aan de hand van ervaringen van anderen bij het maken van een keuze die het beste aansluit bij jouw situatie.
Wilma van Hoeflaken schreef als journalist jarenlang columns over geldzaken voor NRC Handelsblad. Ook schrijft ze voor Opzij en Binnenlands Bestuur. Eerder publiceerde ze de boeken Het moederbedrijf, Vrouwen & geld, Pensioenperikelen en Handboek freelancen.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Wilma van Hoeflaken, Wilma van Hoeflaken - Kind & werk