Nicholas Evans - The Horse Whisperer

Schrijver:
Titel: The Horse Whisperer
ISBN: 9789086910526
Uitgever: Vu-M
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 12,80
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Het boek The Horse Whisperer, geschreven door Nicholas Evans, is een meeslepende roman die het verhaal vertelt van een gebroken familie en de helende kracht van liefde en begrip.

Het verhaal begint wanneer de veertienjarige Grace Maclean en haar vriendinnetje Judith een ritje maken op hun paarden, Pilgrim en Gulliver. Door een tragisch ongeluk raken de paarden in paniek en worden ze aangereden door een vrachtwagen. Judith en Gulliver overlijden ter plekke, terwijl Grace en Pilgrim zwaargewond achterblijven.

Grace en Pilgrim worden naar een kliniek gebracht waar de artsen weinig hoop geven op herstel. Haar moeder, Annie, is vastbesloten om Pilgrim te redden en Grace te helpen herstellen van haar fysieke en emotionele wonden. Ze hoort over een man genaamd Tom Booker, een zogenaamde 'paardenfluisteraar', die bekend staat om zijn vermogen om met paarden te communiceren en hen te genezen van trauma's.

Annie besluit om met Grace en Pilgrim naar Montana te reizen, waar Tom Booker woont. Daar aangekomen, ontmoeten ze Tom en zijn broer Frank, die hen verwelkomen op hun ranch. Tom begint met het werken met Pilgrim en probeert hem te helpen zijn angst en trauma te overwinnen. Tegelijkertijd begint hij ook een band op te bouwen met Grace, die worstelt met schuldgevoelens en angst na het ongeluk.

Terwijl Tom werkt met Pilgrim en Grace, ontstaat er een complexe driehoeksverhouding tussen Tom, Annie en Grace. Annie voelt zich aangetrokken tot Tom en begint te twijfelen aan haar huwelijk met Grace's vader, Robert. Grace, aan de andere kant, voelt zich aangetrokken tot Tom als een vaderfiguur en begint te hopen op een nieuw begin voor haar familie.

Het boek verkent thema's als verlies, vergeving en de kracht van liefde. Het laat zien hoe de band tussen mens en dier helend kan zijn en hoe communicatie en begrip essentieel zijn voor genezing. Het verhaal is meeslepend en emotioneel geladen, met levendige beschrijvingen van het landschap van Montana en de paardenwereld.

Nicholas Evans weet de personages tot leven te brengen met hun complexe emoties en innerlijke conflicten. Hij schrijft met een vloeiende en meeslepende stijl die de lezer moeiteloos meeneemt in het verhaal. Het boek is zowel hartverscheurend als hoopvol, en laat de lezer achter met een gevoel van voldoening en inspiratie.

The Horse Whisperer is een boek dat zowel paardenliefhebbers als liefhebbers van emotionele romans zal aanspreken. Het is een verhaal dat de kracht van liefde en begrip viert en laat zien dat zelfs de diepste wonden kunnen genezen met de juiste zorg en aandacht.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.