Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Peeters, Hans - Beleef de lente

Schrijver:
Titel: Beleef de lente
ISBN: 9789052108308
Taal: Nederlands
Uitgever: Uitgeverij Tirion Natuur / De Fontein, Utrecht
Bijzonderheden: 2011, 143 pp. Paperback, inclusief DVD
Prijs: € 12,95 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Nieuw.
Geniet mee van het grootste vogelwebcam project ter wereld, van Vogelbescherming Nederland!
Inclusief DVD met unieke beelden en hoogtepunten van de afgelopen jaren Meer dan 1 miljoen vogelliefhebbers bezochten in 2010 de website van Beleef de Lente, een initiatief van Vogelbescherming Nederland. Via webcams keek men dag en nacht mee in acht verschillende vogelnesten. Zie hoe vogels een nest bouwen, baltsen, eieren leggen, broeden en hun jongen grootbrengen. Voor alle vogelfans alle hoogte-, maar ook dieptepunten van de afgelopen vier seizoenen. Een kijkje achter de schermen bij de vogels en mensen die hier bij betrokken zijn.

Prachtig kijk- en leesboek van het grootste vogelwebcamproject ter wereld.
Met bijbehorende DVD met de mooiste en spannendste clips.

Deel lief en leed met de vogels dankzij dit gevarieerde boek, inclusief een schitterende film bijgevoegd op dvd.
Een ongekende uitgave, een inspirerend en blij boek over het lenteleven van de vogels dat een weergave is van alles wat zich rondom dit webcamproject afspeelt. Een interessant en boeiend kijkje achter de schermen. Bijgevoegd is een dvd met de prachtige film die cineast Luc Enting maakte rond dit opmerkelijke project. De camera’s die in en bij de nesten waren bevestigd, leverden adembenemende beelden op. Kijk mee naar de balts, bewonder de bouw van het nest, de paring en het grootbrengen van de jongen. Deel lief en leed met deze fascinerende vogelsoorten.

Miljoenen mensen bezoeken de website van Beleef de lente. Hans Peeters, hoofdredacteur van Vogels, voegt met dit boek vele wetenswaardige achtergronden toe.

Hans Peeters kijkt vanaf zijn tiende jaar naar vogels en noemt zichzelf een ‘beetje vogelgek’. Hij kan zich geen dag zonder vogels voorstellen en dat hoeft ook niet. Al meer dan een kwart eeuw werkt hij bij Vogelbescherming Nederland en is hoofdredacteur van het tijdschrift VOGELS. De auteur heeft een aantal boeken geschreven en vele artikelen over vogels en natuur.
Verder lezen

Van Slingelandt uit Den Haag

particulier

Logo Van Slingelandt

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.