H. Puper - Hart voor de zaak

Schrijver:
Titel: Hart voor de zaak
ISBN: 9789065085580
Uitgever: EDG Thuiswinkel ( Uitgeverij)
Bijzonderheden: Conditie: Als nieuw
Prijs: € 20,80
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Hans Puper (1953) studeerde Nederlandse taal- en letterkunde aan de Universiteit Utrecht. Hij was zeventien jaar docent in het voortgezet onderwijs en in het vavo (voortgezet algemeen volwassenenonderwijs: vmbo-t, havo en vwo voor volwassenen). Sinds 1999 werkt hij als senior adviseur, trainer en coach bij CPS onderwijsontwikkeling en advies, met name in het beroepsonderwijs en de volwasseneneducatie, maar ook in het vmbo en het voortgezet onderwijs. Vanuit deze ervaringen schreef Hans Puper dit boek. Het is dan ook een praktisch boek geworden, vol informatie, idee werkvormen en tips voor ondernemende docenten, managers en teams.
In het eerste deel van dit praktijkboek bekijkt Hans Puper ondernemerschap vanuit verschillende gezichtshoeken. Hij geeft daarbij veel voorbeelden uit de praktijk. Het accent ligt op de relatie tussen leerlingen en docenten, want daarmee staat of valt het succes van een ondernemende school. De ondernemende docent is klantgericht. Hij vraagt zich steeds af: hoe kan deze leerling zich het best ontwikkelen? En hoe verhouden de wensen van de leerling zich tot de eisen van bedrijfsleven/ vervolgopleiding en overheid? Een ondernemende docent is ook een teamspeler. Binnen hun team kunnen docenten veel van elkaar leren. Ook de rol van de manager is essentieel. Hij stimuleert en ondersteunt de individuele docent of het team bij ondernemerschap.
Het tweede deel van het boek bestaat uit idee tips, werkvormen en instrumenten voor ondernemende docenten, managers en teams.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

H. Puper - Hart voor de zaak