Dirk van Steen, Johan Vanbecelaere - Wild in de keuken

Schrijver:
Titel: Wild in de keuken
ISBN: 9789058268266
Uitgever: Wpg Be Davidsfonds
Bijzonderheden: Conditie: Als nieuw
Prijs: € 5,45
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Tijdens het wildseizoen breiden supermarkten en slagers
hun aanbod uit met eend, everzwijn, hert en andere wildsoorten.
Hét moment om te genieten van een smakelijk
wildgerecht. Maar hoe begin je eraan? Wild heeft de reputatie
om moeilijk te bereiden en zwaar te zijn. Dit boek
bewijst het tegendeel: geen helse zoektocht naar ingrediënten,
uren marineren, complexe combinaties maar lichte
gerechten die voor iedereen haalbaar zijn!
Vijf jonge koks uit vijf provincies tonen je stap voor stap
hoe je wild best kunt bereiden. Wild in de keuken bevat
vijftig originele en gezonde recepten om in je keuken uit
te proberen. Ideaal om samen te koken op lange herfsten
winteravonden. Verleg je grenzen met dit verrassende
wildkookboek. Just go wild!
Dirk Van Steen heeft tal van internationale topkeukens mogen
proeven. Vandaar komt zijn liefde voor een eenvoudige maar
smakelijke combinatie van eerlijke producten van eigen bodem.
Johan Vanbecelaere heeft na zijn opleiding aan de hotelschool
“Ter Duinen” gekozen voor een loopbaan als fotograaf en zet
reeds 20 jaar zijn stempel op tal van publicaties.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Dirk van Steen, Johan Vanbecelaere - Wild in de keuken