Paumen, Maartje 7 Misset, Robèrt - Paumen / Altijd tot het uit

Schrijver:
Titel: Paumen / Altijd tot het uiterste
ISBN: 9789026340130
Taal: Nederlands
Uitgever: Ambo|Anthos
Bijzonderheden: 2017, paperback, goed exemplaar
Prijs: € 7,95
Verzendkosten: € 4,20 (binnen Nederland)
Meer info:
Wanneer Maartje Paumen in november 2016 bekendmaakt na twaalf jaar te stoppen bij Oranje, reageert de Nederlandse hockeywereld geschokt. De aanvoerder en stafcornerspecialist geldt als onbetwiste leider van de Nederlandse hockeyvrouwen. Als het tijdens een wedstrijd even niet gaat, kijkt iedereen naar haar.
'Extreem', zo omschrijft Paumen zichzelf. Ze gaat tot het uiterste, maar voor alle successen betaalt ze een hoge prijs. In haar biografie vertelt Maartje Paumen openhartig hoe ze in Limburg begon als jonge linksback, over haar coming-out en hoe ze door haar winnaarsmentaliteit, mentale weerbaarheid en ongekende inzet crises overwon en de top bereikte.
Verder lezen

Ann d'er Winkel

zakelijk

Ann d'er Winkel uit Driebergen-Rijsenburg

Logo Ann d'er Winkel

De getoonde portokosten bij het boek zijn de portokosten per bestelling in Nederland voor thuisbezorging. Bestellingen worden, na betaling, verstuurd tijdens openingsdagen. Portokosten worden per bestelling gerekend en niet per boek. Ophalen in Driebergen is ook mogelijk (graag vermelden bij bestellen) Retourkosten voor koper. Kijk bij www.annderwinkel.nl voor meer informatie.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Paumen, Maartje 7 Misset, Robèrt - Paumen / Altijd tot het uiterste