Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Aarts, Mirjam - Lekker niet perfect

Schrijver:
Titel: Lekker niet perfect
Taal: Nederlands
Uitgever: Van Driel, 2022. eerste druk. Paperback in heel goede staat (bijna als nieuw, mooi). 272 Pagina's. Een leuke Chick Lit die grotendeels speelt in Utrecht.
Bijzonderheden: Een leuke, vlotte Chicklit. Zie "meer info".
Prijs: € 10,00
Verzendkosten: € 3,85 (binnen Nederland)
Meer info:
Utrecht, here she comes!

Een leuke, vlotte Chick Lit. Bijna als nieuw, mooi. Origineel Nederlands verhaal dat zich afspeelt voor het grootste deel in de stad Utrecht.
Van Driel Publishing, 2022, mooie stevige paperback, de 1e druk.

Nina ziet haar perfecte leven in de Domstad helemaal voor zich. Maar alles pakt anders uit dan ze dacht. Zal ze haar perfecte leven ooit vinden?

Nina Martens woont al haar hele leven in een klein dorp. Na de pijnlijke beëindiging van haar relatie komt ze haar ex op elke straathoek tegen. Ook haar baan bij de plaatselijke krant is ze meer dan zat. Ze besluit alles achter zich te laten en vertrekt naar de grote stad. Nina ziet haar perfecte leven in de Domstad helemaal voor zich: een baan bij een grote uitgeverij, een knappe en avontuurlijke man en een fijn huis midden in de bruisende binnenstad. Maar alles pakt anders uit dan ze dacht. Zal ze haar perfecte leven ooit vinden?

Een leuke, vlotte Chicklit. Bijna als nieuw.
Verder lezen

CuisineRivièra uit Leiden

particulier
Omdat het privé verkoop betreft, is ruilen en terugsturen niet mogelijk (zoals bepaald in de EU-wetgeving voor privé verkopers). ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ Gecombineerde verzending is mogelijk. Soms passen meerdere boeken nog in een brievenbuspakje. Voor 6,75 euro kan CuisineRivièra tot 30 kg boeken versturen. ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ Vragen? Stuur een mailtje! ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.