Agatha Christie - Asesinato en el orient express / Murder on th

Schrijver:
Titel: Asesinato en el orient express / Murder on the Orient Express
ISBN: 9786070701245
Uitgever: Editorial Planeta Mexicana Sa De Cv
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 17,20
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Asesinato en el orient express, ook bekend als Murder on the Orient Express, is een spannende detective roman geschreven door de beroemde Britse auteur Agatha Christie. Het boek werd voor het eerst gepubliceerd in 1934 en is een van de meest bekende werken van Christie.

Het verhaal begint wanneer de beroemde Belgische detective Hercule Poirot aan boord stapt van de luxueuze Orient Express, een trein die van Istanbul naar Calais reist. Tijdens de reis wordt een van de passagiers, een Amerikaanse zakenman genaamd Samuel Ratchett, vermoord in zijn slaapcabine. Poirot wordt gevraagd om de zaak te onderzoeken en ontdekt al snel dat bijna alle passagiers een motief lijken te hebben om Ratchett te vermoorden.

Terwijl Poirot de aanwijzingen verzamelt en de getuigen ondervraagt, wordt hij geconfronteerd met een complexe puzzel. Het lijkt erop dat Ratchett een duister verleden had en dat zijn moordenaar mogelijk wraak wilde nemen. Maar naarmate het onderzoek vordert, wordt Poirot geconfronteerd met steeds meer tegenstrijdige bewijzen en verdachten die allemaal een alibi lijken te hebben.

De spanning stijgt naarmate Poirot dieper graaft en ontdekt dat er meer aan de hand is dan hij aanvankelijk dacht. Hij wordt geconfronteerd met een web van leugens, bedrog en verborgen identiteiten. Terwijl de trein vast komt te zitten in de sneeuw, moet Poirot de waarheid achterhalen voordat de moordenaar opnieuw toeslaat.

Asesinato en el orient express is een meesterwerk van Agatha Christie dat bekend staat om zijn ingenieuze plot en onverwachte wendingen. Het boek is een klassieke whodunit, waarbij de lezer wordt uitgedaagd om samen met Poirot de puzzel op te lossen en de identiteit van de moordenaar te achterhalen.

Het boek biedt ook een fascinerend inzicht in de personages aan boord van de trein, die allemaal hun eigen geheimen en motieven hebben. Christie weeft een complex web van intriges en verdachtmakingen, waardoor de lezer voortdurend op het verkeerde been wordt gezet.

Asesinato en el orient express is een tijdloze klassieker die de lezer meesleept in een wereld vol mysterie en suspense. Het boek is een must-read voor liefhebbers van detectiveverhalen en Agatha Christie-fans, en het blijft een van de meest geliefde werken van de auteur.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.