Henk van Gelder - Abraham Tuschinski

Schrijver:
Titel: Abraham Tuschinski
ISBN: 9789038826790
Taal: Nederlands
Uitgever: Nijgh & Van Ditmar
Bijzonderheden: 1996, softcover, 180pp, mooi exemplaar, 20x14cm
Prijs: € 9,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
'Wat jij wilt is onmogelijk!'riep menigeen tegen Abraham Tuschinski (1886 - 1942) als hij weer een fantastisch plan ontvouwde. 'Niets is onmogelijk!' antwoorde Tuschinski dan. En zo groeide de kleine poolse kleermaker uit tot de grootste bioscoopmagnaat van nederland - een showman een allen heerser, die een stempeltje met zijn handtekening op zak droeg omdat hij nauwelijks geletterd was. Eerst opende hij een reeks theater in het vooroorlogse Rotterdam en daarna, in 1921, het glorieuze filmpaleis in Amsterdam, dat het vlaggeschip van de onderneming werd. Alleen in Den Haag werden zijn plannen, door de economische tegenwind, niet gerealiseerd. Aan de hand van niet eerder ontdekte documenten en openhartige herinneringen van tijdgenoten schetst Henk van Gelder een nog onbekend beeld van ondernemingszin, het gecompliceerde privéleven en de financiële perikelen van de man die het familiemotto 'altijd het grootste van het grootste!' tot het zijne maakte.
Verder lezen

Boekhandel Bloks uit Zwolle

zakelijk

Logo Boekhandel Bloks

Verzendkosten incl. T&T en 9% BTW:
Nederland brievenbus: €4,99
Nederland pakket: €6,99
België €7,99
Europa 1 €17,50
Europa 2 €22,50
Rest of the world €40,00

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Henk van Gelder - Abraham Tuschinski

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Boekhandel Bloks

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met Boekhandel Bloks
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  Boekhandel Bloks
  Kamer van Koophandel nummer: 68498810
  NL001367831B58
  http://www.boekwinkeltjes.nl/s/?q=Boekhandel+bloks&t=1&n=1
 • Na uw bestelling ontvangen u en Boekhandel Bloks een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Boekhandel Bloks vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • Boekhandel Bloks kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.