Robert Feldman - Ontwikkelingspsychologie II

Schrijver:
Titel: Ontwikkelingspsychologie II
ISBN: 9789043020312
Taal: Nederlands
Uitgever: Pearson
Bijzonderheden: 2de Hands - Goede Staat / Paperback / 2012 / 250 pagina's / Nederlands / 9789043020312
Prijs: € 12,95 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Ontwikkelingspsychologie II biedt een actueel overzicht van de stand van zaken van de ontwikkelingspsychologie vanaf de jongvolwassenheid tot aan het einde van het leven. De fysieke, cognitieve, sociale en persoonlijkheidsontwikkeling in deze fasen komen uitgebreid aan de orde. Feldman benadert deze aspecten in chronologische volgorde.

Het boek combineert en integreert theorie, onderzoek en praktijk op een aantrekkelijke manier. Deze nieuwe editie belicht actuele ontwikkelingen in het vakgebied wereldwijd en toegespitst op Nederland en Vlaanderen. De traditionele kerngebieden en historische ontwikkelingen worden besproken. Daarbij wordt steeds een link gelegd naar nieuwe ontwikkelingsgebieden, onderzoeksbevindingen en trends. Het boek onderstreept bovendien dat maatschappelijke en culturele factoren van grote invloed zijn.

De auteur leidt de student door het boek aan de hand van aansprekende voorbeelden en oefeningen. Op de begeleidende website staan bovendien per hoofdstuk multiplechoicevragen met feedback en verwijzingen naar de betreffende passages in het boek, en een casus met uitwerking. Ook video-opdrachten verduidelijken de theorie.

Ontwikkelingspsychologie II sluit naadloos aan op Ontwikkelingspsychologie I.
Verder lezen

VeelBoeken uit Alkmaar

zakelijk

Logo VeelBoeken

De verzendkosten bedragen: Binnen Nederland - Brievenbuspost €4,40 - Pakketpost €5,75 // Naar België - Pakketpost €7,50 // Uw bestelling wordt verzonden in een hoge kwaliteit bubbeltjesenvelop of in een hoge kwaliteit kartonnen doos om een goede verzending te realiseren // Het ophalen van boeken is mogelijk op afspraak na 19:00. Deze aanvraag kunt u via de mail indienen. // Voor verdere vragen of wanneer u uw boeken aan ons wilt verkopen kunt u contact opnemen via de mail.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Robert Feldman - Ontwikkelingspsychologie II