Richard Vissinga, Hans Zoutendijk - Bij hoog en bij laag 1: zin

Schrijver:
Titel: Bij hoog en bij laag 1: zingen van het licht
ISBN: 9789024249534
Uitgever: Vbk Media
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 5,35
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
In kindernevendiensten, op zondagsscholen, op school in de klas en thuis in het gezin bestaat een sterke behoefte aan nieuwe kinderliederen. De driedelige serie Bij hoog en bij laag wil aan deze behoefte voldoen.
Uitgangspunt van deze serie is, dat er nauw wordt aangesloten bij de bestaande kerkelijke lees- en preekroosters. Verder wordt er rekening gehouden met de traditionele epistellezingen en het driejarig leesrooster van de Nederlandse Zondagsschool Vereeniging.

Zingen van het licht is het eerste deel. Deze bundel bevat ruim 50 liederen voor Advent, Kerst en Epifanie. Ongeveer de helft van de teksten werd speciaal voor deze uitgave geschreven door Joke Ribbers, Rene van Loenen en Wim Pendrecht. De overige teksten zijn voor een belangrijk deel afkomstig van Hans Bouma en verder van onder meer Huub Oosterhuis, Wiltem Barnard, J. W. Schulte Nordholt, Jan Wit, Evelyne Stern, Henk Jongerius, Wonno Bleij en Karel Deurloo.
Voor de steeds duidelijk op kinderen afgestemde melodieën zorgden onder anderen Sander van Marion, Jose van Dijken, Cees van Walsum, Yme van der Valk, Tera de Marez Oyens, Louis van Dijk en Willem Mesdag.

Richard Vissinga is gereformeerd predikant te Kampen. Hans Zoutendijk is schoolmusicus en directeur van de Gemeentelijke Muziekschool te Kampen
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Richard Vissinga, Hans Zoutendijk - Bij hoog en bij laag 1: zingen van het licht