Antonio Muñoz Molina - De nacht der tijden

Schrijver:
Titel: De nacht der tijden
ISBN: 9789044517491
Uitgever: De Geus
Bijzonderheden: Als nieuw
Prijs: € 5,00
Verzendkosten: € 6,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Eind 1936 stapt de Spaanse architect Ignacio Abel in de trein naar Pennsylvania Station. Het is de laatste etappe van een lange reis. Omdat de politieke toestand in Spanje steeds grimmiger werd, ontvluchtte hij zijn thuisland, zonder vrouw en kinderen.Zijn gedachten gaan uit naar zijn verloren geliefde Judith en de spanning en verwarring die voorafgingen aan de uitbraak van de Spaanse burgeroorlog. Wanneer Abel op zijn bestemming aankomt, bereikt het verhaal een dramatisch einde.Antonio Muñoz Molina (1956) studeerde journalistiek in Madrid en kunstgeschiedenis in Granada. Met zijn eerste romans, waarmee hij belangrijke literaire prijzen ontving, vestigde Muñoz Molina zijn naam als een van de meest toonaangevende hedendaagse Spaanse auteurs. Zijn oeuvre wordt wereldwijd geprezen om zijn stilistische kwaliteit.
Verder lezen

Books4Life Tilburg uit Tilburg

zakelijk

Logo Books4Life Tilburg

Books 4 Life exploiteert winkels in tweedehands boeken voor het goede doel, gerund door vrijwilligers. Books 4 Life heeft vestigingen in Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Nijmegen, Tilburg en Utrecht. En in Oostenrijk in Graz en Wenen.
Meer informatie vindt u op www.books4lifetilburg.nl. Op deze site staat beschreven welke goede doelen Books 4 Life Tilburg steunt. Ook kunt u er lezen hoe u boeken kunt schenken en kopen en hoe u vrijwilliger of sponsor kunt worden.
e-mailadres: info@books4lifetilburg.nl
telefoon: 013-4663680
bezoekadres winkel:
Gebouw C, Kamer 045
op de Universiteit van Tilburg,
Warandelaan 2,
5037 AB Tilburg
Verder lezen

De verkoper zal binnen 4 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.