Vandenbussche, Hannelore - Before they pass away. De verhalen a

Schrijver:
Titel: Before they pass away. De verhalen achter de foto’s.
Taal: Nederlands
Uitgever: Keff & Dessing Publishing ism uitgeverij Brandt. z.p. 2015, 1e druk. 306 pag. Linnen. 24,5 x 19 cm.
Bijzonderheden: Voorwoord: Floortje Dessing
Prijs: € 49,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Het is een van de meest tot de verbeelding sprekende boeken van het afgelopen decennium: Jimmy Nelsons fotoproject, Before They Pass Away. Een boek dat op unieke wijze bijzondere stammen heeft vastgelegd in hun natuurlijke omgeving. Stammen die bijzondere tradities in ere houden, maar die tegelijkertijd langzaam worden ingehaald door de moderne tijd. De foto's vertellen een prachtig verhaal, maar hoe was het om deze foto's te maken? Hoe kon de fotograaf deze stammen vinden en wat moest de crew doorstaan om deze prachtige beelden te kunnen schieten?

Fotograaf Hannelore Vandenbussche vergezelde Nelson drie jaar lang als zijn assistent naar alle uithoeken van de wereld om de laatste tribale stammen met de camera vast te leggen. Ondanks extreme temperaturen, fysieke ontberingen en onvoorstelbare reis- en levensomstandigheden, lukte het hen in contact te komen met onbekende culturen.

In dit boek vertelt Vandenbussche in een bevlogen stijl haar persoonlijke verhaal achter de foto's van Before They Pass Away. Verhalen vol vriendschappen, pure verwondering, vreugde en verdriet. Deze ontdekkingsreis had niet alleen impact op de in beeld gebrachte stamleden, maar zou ook Vandenbussche en haar reisgenoten voorgoed veranderen.

OVER DE AUTEUR
Pas afgestudeerd als fotograaf reisde de Vlaamse Hannelore Vandenbussche (1981) samen met fotograaf Jimmy Nelson en cameraman Bram Vis drie jaar lang naar de verste uithoeken van onze planeet, op zoek naar de allerlaatste stammen. De foto's van deze reizen werden gepubliceerd in de wereldwijde bestseller Before They Pass Away (TeNeues, 2013).
Verder lezen

Magnum Books uit Eindhoven

particulier

Logo Magnum Books

Magnum Books is gespecialiseerd in het betere fotoboek. Tenzij anders vermeld verkeren de boeken in nieuwstaat of in een excellente antiquarische staat.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Vandenbussche, Hannelore - Before they pass away. De verhalen achter de foto’s. Vandenbussche, Hannelore - Before they pass away. De verhalen achter de foto’s. Vandenbussche, Hannelore - Before they pass away. De verhalen achter de foto’s. Vandenbussche, Hannelore - Before they pass away. De verhalen achter de foto’s. Vandenbussche, Hannelore - Before they pass away. De verhalen achter de foto’s. Vandenbussche, Hannelore - Before they pass away. De verhalen achter de foto’s. Vandenbussche, Hannelore - Before they pass away. De verhalen achter de foto’s. Vandenbussche, Hannelore - Before they pass away. De verhalen achter de foto’s. Vandenbussche, Hannelore - Before they pass away. De verhalen achter de foto’s. Vandenbussche, Hannelore - Before they pass away. De verhalen achter de foto’s.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Magnum Books

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Magnum Books
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Magnum Books een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Magnum Books vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Magnum Books kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.