Robin Hood

Schrijver:
Titel: Robin Hood
ISBN: 9789463051538
Uitgever: Sanoma Media Netherlands BV
Bijzonderheden: Conditie: Als nieuw
Prijs: € 13,85
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Robin Hood is een legendarisch personage dat centraal staat in talloze verhalen, ballades en legendes. Het boek Robin Hood is een verzameling van deze verhalen en biedt een gedetailleerde en meeslepende kijk op het leven van deze beroemde outlaw.

Het verhaal begint met de introductie van Robin Hood, een edelman die zijn landgoed verlaat nadat hij onterecht wordt beschuldigd van een misdaad. Hij vlucht naar Sherwood Forest, waar hij een groep trouwe volgelingen verzamelt, waaronder Little John, Friar Tuck en Maid Marian. Samen vormen ze een bende die bekend staat om het beroven van rijke edelen en het helpen van de armen.

Het boek volgt Robin Hood en zijn bende terwijl ze verschillende avonturen beleven. Ze beroven corrupte edelen en geven de buit aan de armen, waardoor ze geliefd worden bij het gewone volk. Ze trotseren de autoriteiten, waaronder de kwaadaardige Sheriff van Nottingham, die vastbesloten is om Robin Hood te vangen en te straffen voor zijn misdaden.

Naast de spannende rooftochten en gevechten, bevat het boek ook romantische verhaallijnen. Robin Hood wordt verliefd op Maid Marian, een mooie en dappere vrouw die ook een belangrijke rol speelt in de strijd tegen onrechtvaardigheid. Hun liefdesverhaal voegt een extra dimensie toe aan het verhaal en laat zien dat zelfs in tijden van strijd en gevaar, liefde en hoop kunnen bloeien.

Het boek Robin Hood is geschreven in een levendige en meeslepende stijl, waardoor de lezer zich gemakkelijk kan inleven in de avonturen van Robin Hood en zijn bende. Het is een verhaal dat zowel jong als oud zal aanspreken, met zijn mix van actie, romantiek en rechtvaardigheid.

Het boek Robin Hood is een tijdloos verhaal dat al eeuwenlang mensen inspireert. Het personage van Robin Hood staat symbool voor verzet tegen onderdrukking en onrechtvaardigheid, en zijn avonturen hebben generaties lang gelezers geboeid. Het boek biedt een fascinerende kijk op het middeleeuwse Engeland en de sociale ongelijkheid die destijds heerste.

Kortom, het boek Robin Hood is een klassiek avonturenverhaal dat de lezer meeneemt naar een wereld vol actie, romantiek en rechtvaardigheid. Het is een boek dat de tand des tijds heeft doorstaan en nog steeds relevant is in de moderne tijd.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.