Roth, philip - Tricky Dixon en zijn vrienden

Schrijver:
Titel: Tricky Dixon en zijn vrienden
ISBN: 9789029002646
Taal: Nederlands
Uitgever: Meulenhoff
Bijzonderheden: 1972, paperback, gebruik sporen, gevlekt, redelijk goed exemplaar
Prijs: € 5,00
Verzendkosten: € 4,20 (binnen Nederland)
Meer info:
9029002646.
De schrijver van Portnoy's klacht legde in 1971 de nieuwe roman waaraan hij werkte terzijde om de felste en tegelijk grappigste satire te schrijven die een president ooit tijdens zijn leven te verwerken kreeg. Tricky, een selfmade juridisch genie en vredelievend Quaker, heeft het – op de hem eigen slinkse wijze – tot president van de VS gebracht. Hij is de literaire tweelingbroer van Molière's Tartuffe, een hypocriete opportunist wiens woordgebruik een mengsel is van slaapverwekkende clichés, zondagsschoolvroomheid en boerenslimheid.

Tricky Dixon en zijn vrienden bevat, naast de verhalende gedeelten, waarin Roth zich opnieuw een meesterverteller toont, persconferenties, interviews en een 'toespraak tot de natie' zoals alleen een Jonatha Swift – of Philip Roth – had kunnen bedenken, of uiteraard Tricky Dixon zelf...
Verder lezen

Ann d'er Winkel

zakelijk

Ann d'er Winkel uit Driebergen-Rijsenburg

Logo Ann d'er Winkel

De getoonde portokosten bij het boek zijn de portokosten per bestelling in Nederland voor thuisbezorging. Bestellingen worden, na betaling, verstuurd tijdens openingsdagen. Portokosten worden per bestelling gerekend en niet per boek. Ophalen in Driebergen is ook mogelijk (graag vermelden bij bestellen) Retourkosten voor koper. Kijk bij www.annderwinkel.nl voor meer informatie.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Roth, philip - Tricky Dixon en zijn vrienden