Siebold Tromp - Herinneringen van een Boekhandelaar

Schrijver:
Titel: Herinneringen van een Boekhandelaar
ISBN: 9789492590268
Taal: Nederlands
Uitgever: Eureka Editions
Bijzonderheden: Siebold Tromp is de oprichter van Eureka Editions
Beschikbaar: 3 exemplaren
Prijs: € 20,00
Verzendkosten: € 3,85 (binnen Nederland)
Meer info:
" Een paar maanden geleden stond ik in een goede-doel-boekhandel voor een boekenkast en hoorde dat een mans-persoon bij de kassa vertelde over een boekenhandelaar. Deze boekenhandelaar was uitermate "nurks", zei de verteller, en die boekhandelaar beweerde zelfs dat klanten geld toe moesten geven om hun boeken op te ruimen.

Mijn oren spitsten zich want ik had de verteller herkend als een vast klant in mijn voormalige ( meest 2e hands) Boekenhandel en Antiquariaat aan de Nachtegaalstraat 28 in Utrecht. Die "nurkse" boekhandelaar, dat was ik zelf .

Hetgeen hij vertelde was wellicht dicht bij de waarheid. In het laatste jaar van deze boekhandel, die in 1999 opgeheven werd, was in- en verkoop dusdanig dat ik tegen mijn echtgenote zei dat het tijd werd het pand te verkopen.

Wij woonden daar op de tweede verdieping boven de winkel die uit twee etages bestond. Vanaf de begane grond was er midden in de winkel een trap naar de eerste verdieping. Ook in de zijruimte stonden boeken, het totaal in de winkel naar schatting zo'n 60.000.

Het verhaal over die nurkse boekhandelaar heeft mij doen besluiten om nu maar eens op papier te zetten wat het echte verhaal was achter deze onderneming. Want het zal duidelijk zijn dat zo'n boekhandel een boekhandelaar niet nurks maakt. "

Heeft u nog vragen, dan kunt u contact opnemen met ons via : info@eurekaeditions.com
Verder lezen

Eureka Editions uit Utrecht

zakelijk

Logo Eureka Editions

Eureka Editions - Publishers & Booksellers - Utrecht, The Netherlands
Tweedehandse boeken en nieuwe boeken, Esoterie, filosofie, psychologie, literatuur, Nederlandse, Engelse en Franse boeken.
Open 3 dagen per week: Woensdag en Vrijdag van 13.00 tot 18.00 - Zaterdag van 10.00 tot 18.00 - Herenstraat 4 A, Utrecht

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Siebold Tromp - Herinneringen van een Boekhandelaar Siebold Tromp - Herinneringen van een Boekhandelaar

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Eureka Editions

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met Eureka Editions
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  Eureka Editions
  Kamer van Koophandel nummer: 88468321
  NL004613110B23
  www.eurekaeditions.com
 • Na uw bestelling ontvangen u en Eureka Editions een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Eureka Editions vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • Eureka Editions kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.