Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Lotsy, Dr. J.P. - Van den Atlantischen Oceaan naar de Stille Zu

Schrijver:
Titel: Van den Atlantischen Oceaan naar de Stille Zuidzee in 1922. Dagboek van een Botanicus, die niet alleen naar planten keek!
Taal: Nederlands
Uitgever: G. Naeff. 's-Gravenhage.
Bijzonderheden: 1923, 1e druk, 492 pagina's, in linnen gebonden met stofomslag, formaat: 25 x 17,7 cm. Conditie: De omslag is in slechte staat, maar het boek zelf is in prima conditie! Zie foto's.
Prijs: € 17,50
Verzendkosten: € 7,70 (binnen Nederland)
Meer info: Deze fraaie uitgave is voorzien van: Kaarten en 181 fotografische illustraties. Eerste editie. - Reis van de Atlantische Oceaan naar de Stille Zuidzee, door de Nederlandse botanicus Johannes Paulus Lotsy (1867-1931). Rijk geïllustreerd!

Toetje uit Apeldoorn

particulier

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Lotsy, Dr. J.P. - Van den Atlantischen Oceaan naar de Stille Zuidzee in 1922. Dagboek van een Botanicus, die niet alleen naar planten keek! Lotsy, Dr. J.P. - Van den Atlantischen Oceaan naar de Stille Zuidzee in 1922. Dagboek van een Botanicus, die niet alleen naar planten keek! Lotsy, Dr. J.P. - Van den Atlantischen Oceaan naar de Stille Zuidzee in 1922. Dagboek van een Botanicus, die niet alleen naar planten keek! Lotsy, Dr. J.P. - Van den Atlantischen Oceaan naar de Stille Zuidzee in 1922. Dagboek van een Botanicus, die niet alleen naar planten keek! Lotsy, Dr. J.P. - Van den Atlantischen Oceaan naar de Stille Zuidzee in 1922. Dagboek van een Botanicus, die niet alleen naar planten keek! Lotsy, Dr. J.P. - Van den Atlantischen Oceaan naar de Stille Zuidzee in 1922. Dagboek van een Botanicus, die niet alleen naar planten keek! Lotsy, Dr. J.P. - Van den Atlantischen Oceaan naar de Stille Zuidzee in 1922. Dagboek van een Botanicus, die niet alleen naar planten keek! Lotsy, Dr. J.P. - Van den Atlantischen Oceaan naar de Stille Zuidzee in 1922. Dagboek van een Botanicus, die niet alleen naar planten keek! Lotsy, Dr. J.P. - Van den Atlantischen Oceaan naar de Stille Zuidzee in 1922. Dagboek van een Botanicus, die niet alleen naar planten keek! Lotsy, Dr. J.P. - Van den Atlantischen Oceaan naar de Stille Zuidzee in 1922. Dagboek van een Botanicus, die niet alleen naar planten keek! Lotsy, Dr. J.P. - Van den Atlantischen Oceaan naar de Stille Zuidzee in 1922. Dagboek van een Botanicus, die niet alleen naar planten keek! Lotsy, Dr. J.P. - Van den Atlantischen Oceaan naar de Stille Zuidzee in 1922. Dagboek van een Botanicus, die niet alleen naar planten keek! Lotsy, Dr. J.P. - Van den Atlantischen Oceaan naar de Stille Zuidzee in 1922. Dagboek van een Botanicus, die niet alleen naar planten keek! Lotsy, Dr. J.P. - Van den Atlantischen Oceaan naar de Stille Zuidzee in 1922. Dagboek van een Botanicus, die niet alleen naar planten keek! Lotsy, Dr. J.P. - Van den Atlantischen Oceaan naar de Stille Zuidzee in 1922. Dagboek van een Botanicus, die niet alleen naar planten keek! Lotsy, Dr. J.P. - Van den Atlantischen Oceaan naar de Stille Zuidzee in 1922. Dagboek van een Botanicus, die niet alleen naar planten keek!