12 Angry Men

Schrijver:
Titel: 12 Angry Men
ISBN: 8712626027409
Taal: Engels
Uitgever: Universal
Bijzonderheden: 1957, DVD 1 stuk(s), Speelduur: 92:00 minuten, goed exemplaar
Beschikbaar: 2 exemplaren
Prijs: € 8,95
Verzendkosten: € 4,20 (binnen Nederland)
Meer info:
Henry Fonda, Lee J. Cobb, Ed Begley en Jack Klugman vormen de onderscheidende cast van juryleden van wie de geportretteerde personages perfect in elk detail zijn. Met zijn krachtige rolbezetting en vier OscarĀ® nominaties inclusief Beste Film*, is 12 Angry Men een indrukwekkende, spannende en fascinerend onderhoudende film.
Elf juryleden zijn ervan overtuigd dat de verdachte schuldig is aan moord. De twaalfde twijfelt niet aan zijn onschuld. Hoe kan deze enkeling de anderen naar dezelfde conclusie leiden? Het is een zaak van schijnbaar overweldigend bewijs tegen een tiener die wordt beschuldigd van moord op zijn vader in een van de beste films ooit gemaakt.
Verder lezen

Ann d'er Winkel

zakelijk

Ann d'er Winkel uit Driebergen-Rijsenburg

Logo Ann d'er Winkel

De getoonde portokosten bij het boek zijn de portokosten per bestelling in Nederland voor thuisbezorging. Bestellingen worden, na betaling, verstuurd tijdens openingsdagen. Portokosten worden per bestelling gerekend en niet per boek. Ophalen in Driebergen is ook mogelijk (graag vermelden bij bestellen) Retourkosten voor koper. Kijk bij www.annderwinkel.nl voor meer informatie.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

 - 12 Angry Men  - 12 Angry Men