The Last Godfather

Schrijver:
Titel: The Last Godfather
ISBN: 8715664081877
Taal: Engels
Uitgever: Dutch Filmworks
Bijzonderheden: 2006, DVD 2 stuk(s) Speelduur: 185:00 minuten
Prijs: € 7,95
Verzendkosten: € 4,20 (binnen Nederland)
Meer info:
De makers van Corleone presenteren een nieuwe misdaadserie die in Italië wederom tot felle discussies heeft geleid. The Last Godfather (L'ultimo padrino) vertelt het waargebeurde verhaal van opkomst en ondergang van maffiabaas Pernardo Provenzano.

Sicilië, de jaren negentig. Maffiabaas Salvatore "Totò" Riina is gearresteerd. Iedereen in Italië vraagt zich af wie de nieuwe leider van de maffia wordt. Het antwoord doet de Italiaanse justitie op haar grondvesten schudden. Bernardo Provenzano is namelijk sinds 1963 niet meer in het openbaar gezien. Velen dachten dat hij dood was. Na dertig jaar is Provenzano uit de schaduw gestapt om de macht te grijpen. Maar de maffia die hij erft is ernstig verzwakt. De nieuwe peetvader werkt dan ook aan een strategie om de Cosa Nostra langzaam weer op te bouwen. Ondertussen probeert een task force Provenzano te traceren. Maar niemand weet hoe hij eruit ziet! Wat volgt is een klopjacht op de maffiabaas die net zo ongrijpbaar en onzichtbaar is als een geest…
Verder lezen

Ann d'er Winkel

zakelijk

Ann d'er Winkel uit Driebergen-Rijsenburg

Logo Ann d'er Winkel

De getoonde portokosten bij het boek zijn de portokosten per bestelling in Nederland voor thuisbezorging. Bestellingen worden, na betaling, verstuurd tijdens openingsdagen. Portokosten worden per bestelling gerekend en niet per boek. Ophalen in Driebergen is ook mogelijk (graag vermelden bij bestellen) Retourkosten voor koper. Kijk bij www.annderwinkel.nl voor meer informatie.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

 - The Last Godfather