Zora Neale Hurston - En ze keken naar God

Schrijver:
Titel: En ze keken naar God
ISBN: 9789044546804
Uitgever: De Geus
Bijzonderheden: Nieuw
Prijs: € 22,50
Verzendkosten: € 3,75 (binnen Nederland)
Meer info:
‘Er is geen roman waar ik meer van hou.’ – Zadie Smith

‘Een van de beste schrijvers van onze tijd.’ – Toni Morrison




En ze keken naar God geldt als een van de invloedrijkste Amerikaanse romans van de vorige eeuw. Aanvankelijk stuitte het boek uit 1937 op gemengde reacties, maar in de late twintigste eeuw kwam er een herwaardering op gang. Inmiddels is het een veelgelezen klassieker.




Als Janie Crawford op haar zestiende betrapt wordt bij het zoenen van de nietsnut Johnny Taylor, huwelijkt haar oma haar uit aan een oude man met een flinke hoeveelheid land. Na twee ongelukkige huwelijken lijkt Janie bij haar derde man het geluk te vinden, maar ook dat is van korte duur.

In het verhaal van Janie, haar echtgenoten en haar voormoeders laat Zora Neale Hurston zien hoe het recente slavernijverleden in de vroege twintigste eeuw nog doorwerkte in de relaties tussen man en vrouw en tussen Zwart en wit in de Zuidelijke Verenigde Staten.
Verder lezen

Zin in Boeken uit Heusden

zakelijk

Logo Zin in Boeken

Als u op 1 van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop. Hier kunt u het boek bestellen door uw gegevens in te vullen en vervolgens met Ideal (of overschrijving vanuit België) betalen. Zin in Boeken Heusden is gespecialiseerd in: Psychologie, Esoterie, Mystiek, Spiritualiteit. Boeken worden verstuurd in bubbeltjes envelop, retour sturen zonder opgave van redenen is altijd mogelijk Onze fysieke winkel is gevestigd in Heusden Vesting en is 6 dagen per week open, óók op zondag. Kom gezellig langs.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.