Enquist, Anna - Kerstmis in februari / de vroege gedichten

Schrijver:
Titel: Kerstmis in februari / de vroege gedichten
ISBN: 9789041331380
Taal: Nederlands
Uitgever: Singel pockets
Bijzonderheden: 2007, pocket, goed exemplaar
Prijs: € 5,00
Verzendkosten: € 4,20 (binnen Nederland)
Meer info:
'...Soldatenliederen (1991) was al meer vervulling dan belofte. Jachtsc s (1992) overtreft op sommige momenten die intensiteit van die vorige bundel nog. Het is krachtige, prachtige po e en je vraagt je vooral af of er nog meer komt,' schreef Rob Schouten in Vrij Nederland. In 1994 verscheen haar derde bundel Een nieuw afscheid, waarin Anna Enquist eveneens op een heel authentieke manier over existentiële thema's als angst, verlies, de tijd en felle hartstocht schrijft. Met de bundeling van deze drie titels in Kerstmis in februari presenteert Enquist zich als een veelzijdig dichter van krachtige verzen, met een eigen stem.
Anna Enquist (1945) verwierf in korte tijd een groot publiek met haar po e om vervolgens haar reputatie nog te versterken met haar romans. In 2005 verscheen De thuiskomst, waar meer dan 100.000 exemplaren van zijn verkocht.
Verder lezen

Ann d'er Winkel

zakelijk

Ann d'er Winkel uit Driebergen-Rijsenburg

Logo Ann d'er Winkel

De getoonde portokosten bij het boek zijn de portokosten per bestelling in Nederland voor thuisbezorging. Bestellingen worden, na betaling, verstuurd tijdens openingsdagen. Portokosten worden per bestelling gerekend en niet per boek. Ophalen in Driebergen is ook mogelijk (graag vermelden bij bestellen) Retourkosten voor koper. Kijk bij www.annderwinkel.nl voor meer informatie.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Enquist, Anna - Kerstmis in februari / de vroege gedichten Enquist, Anna - Kerstmis in februari / de vroege gedichten