Escape From Sobibor

Schrijver:
Titel: Escape From Sobibor
ISBN: 8711983956148
Taal: Engels
Uitgever: Just Entertainement
Bijzonderheden: 1987, DVD 2 stuk(s), Speelduur: 142:00 minuten, goed exemplaar
Prijs: € 11,00
Verzendkosten: € 4,20 (binnen Nederland)
Meer info:
Escape from Sobibor beschrijft het uitzonderlijke verhaal van de ontsnapping van bijna 300 joden uit één van de meest beruchte vernietigingskampen van het Derde Rijk. Sobibor werd door de Nazi's gebouwd in Oost-Polen. In minder dan achttien maanden, zijn er in Sobibor ruim 250.000 joodse mannen, vrouwen en kinderen systematisch vergast.

Op 14 oktober 1943 kwamen de gevangenen in opstand en ontvouwde zich een levensgevaarlijke en heldhaftig ontsnappingsplan, dat aan alle gevangenen de mogelijkheid bood te ontsnappen en te overleven. In een poging om de massale opstand en ontsnapping voor de rest van de wereld verborgen te houden, werd het kamp met de grond gelijk gemaakt en alle dossiers omtrent Sobibor vernietigd.

Meer dan veertig jaar lang zijn de gebeurtenissen in kamp Sobibor voor de wereld onbekend gebleven...maar deze indringende miniserie vertelt ons het waargebeurde verhaal….
Verder lezen

Ann d'er Winkel

zakelijk

Ann d'er Winkel uit Driebergen-Rijsenburg

Logo Ann d'er Winkel

De getoonde portokosten bij het boek zijn de portokosten per bestelling in Nederland voor thuisbezorging. Bestellingen worden, na betaling, verstuurd tijdens openingsdagen. Portokosten worden per bestelling gerekend en niet per boek. Ophalen in Driebergen is ook mogelijk (graag vermelden bij bestellen) Retourkosten voor koper. Kijk bij www.annderwinkel.nl voor meer informatie.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

 - Escape From Sobibor