Ron van Deth, W. Vandereycken - In Therapie Of Niet ?

Schrijver:
Titel: In Therapie Of Niet ?
ISBN: 9789031343898
Uitgever: Bohn Stafleu van Loghum
Bijzonderheden: Conditie: Redelijk
Prijs: € 10,65
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Vroeg of laat krijgen we allemaal met moeilijkheden in ons leven te maken. Meestal gaat zo'n periode vanzelf weer voorbij of vinden we er iets op. Soms gebeurt dat helaas niet en lijken er psychische problemen te ontstaan. U komt dan voor een aantal lastige keuzes te staan. Kunt u het nog even aanzien of moet u toch professionele hulp zoeken? En bij wie dan? Hebt u baat bij een pilletje of moet er daarnaast nog meer gebeuren? Kortom, u staat voor het dilemma: moet ik in therapie of niet?

Hoe komt u dan tot een beslissing? Want welke therapieën zijn er eigenlijk, en welke komen voor u het meest in aanmerking? Hoe vindt u die en waar moet u bij de uiteindelijke keuze op letten? Wat hebt u te winnen bij therapie en zijn er ook risico's aan verbonden? Misschien gaat u al een tijdje naar iemand die zich therapeut noemt, maar twijfelt u aan het nut van die gesprekken. U vraagt zich dan af: zit ik nu echt in therapie of niet?



Dit boek helpt u bij het beantwoorden van deze vragen. Het maakt u wegwijs in de soms ondoorzichtige wereld van de psychotherapie. Het boek is helder geschreven, zonder ingewikkeld vakjargon. Deze praktische gids in therapieland is geschikt voor iedereen die meer wil weten over psychotherapie of overweegt in therapie te gaan
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Ron van Deth, W. Vandereycken - In Therapie Of Niet ?