William Landay - de verdediging van jacob | William Landay

Schrijver:
Titel: de verdediging van jacob | William Landay
ISBN: 9789044343434
Uitgever: Overamstel Uitgevers
Bijzonderheden: Conditie: Redelijk
Prijs: € 4,50
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Het boek 'De Verdediging van Jacob' geschreven door William Landay is een spannende en meeslepende thriller die draait om de vraag: hoe ver zou je gaan om je eigen kind te beschermen?

Het verhaal speelt zich af in een rustig stadje in Massachusetts, waar de veertienjarige Ben Rifkin op brute wijze wordt vermoord. Al snel wordt de vinger gewezen naar Jacob, de zoon van de plaatselijke assistent-officier van justitie Andy Barber. Andy wordt van de zaak gehaald om belangenverstrengeling te voorkomen, maar hij kan het niet laten om zichzelf te betrekken bij het onderzoek naar de moord op Ben.

Terwijl Andy probeert de onschuld van zijn zoon te bewijzen, wordt hij geconfronteerd met duistere geheimen uit zijn eigen verleden. Langzaam maar zeker begint hij te twijfelen aan de onschuld van Jacob en wordt hij geconfronteerd met de vraag of hij zijn eigen zoon wel echt kent. Terwijl het proces vordert, wordt Andy gedwongen om keuzes te maken die zijn gezin en zijn carrière op het spel zetten.

'De Verdediging van Jacob' is niet alleen een spannende rechtbankthriller, maar ook een psychologisch portret van een vader die worstelt met zijn eigen verleden en de waarheid over zijn zoon. Landay weet de lezer constant op het verkeerde been te zetten en speelt met thema's als schuld, onschuld en de grenzen van ouderlijke liefde.

Het boek is meeslepend geschreven en houdt de lezer van begin tot eind in zijn greep. Landay weet de spanning op te bouwen door middel van flashbacks naar het verleden van Andy en zijn gezin, waardoor langzaam maar zeker de puzzelstukjes op hun plaats vallen. De personages zijn goed uitgewerkt en de dialogen zijn realistisch en geloofwaardig.

'De Verdediging van Jacob' is een boek dat je aan het denken zet over de dunne lijn tussen goed en kwaad, en de vraag hoe ver je zou gaan om je eigen kind te beschermen. Het is een aangrijpend verhaal dat je nog lang bij zal blijven, en een absolute aanrader voor liefhebbers van spannende en psychologische thrillers.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

William Landay - de verdediging van jacob | William Landay