Nauta, Gea ; Mieke Schmid-Clemens en Miriam Vermeeren - Allemaa

Schrijver:
Titel: Allemaal Hollanders. Herdershonden van eigen bodem.
ISBN: 9789064556814
Taal: Nederlands
Uitgever: Nederlandse Herdershonden Club, Utrecht
Bijzonderheden: Gebonden, 2011, 176 blz. 2e, herziene en uitgebreide druk. Met foto's en een index. Enkele krasjes op de achterkaft.
Prijs: € 22,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Over de Hollandse Herdershond, die in verschillende variëteiten (ruwhaar, korthaar, langhaar) voorkomt. Een zeer verzorgd uitgegeven, met prachtige (kleuren)foto's geïllustreerd, werk, waarin veel, zo niet alles, is te vinden over dit ras. De oprichting van de rasvereniging (1898) is als uitgangspunt genomen en chronologisch wordt de historie van de Hollandse Herder behandeld. Veel aandacht voor de rasstandaard en de betekenis daarvan, voor karakter en opvoeding, voor verzorging en voor de taak van de herdershond: het hoeden van de schapen. Maar ook voor fokkers, de fokkerij en de kampioenen door de jaren heen. Kortom, het ultieme boek over dit ras, dat zeker thuishoort tussen andere rasbeschrijvingen.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

particulier

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Nauta, Gea ; Mieke Schmid-Clemens en Miriam Vermeeren - Allemaal Hollanders. Herdershonden van eigen bodem.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.