Xavier Canonne ; Mattie Boom ; Ruth Ruyffelaere ; translation : Dafydd

Schrijver:
Titel: GARAGE STILLS & FRINGE NATURE Jacquie Maria Wessels
Uitgever: , Ludion, 2023
Bijzonderheden: HB, 315 x 240 x 20 mm, ENG , 176 pages, Nice green velvet cover, photographs in colour, . ISBN 9789493039841.
Prijs: € 50,00
Verzendkosten: € 6,99 (binnen België)
Meer info:
Kunstenaar Jacquie Maria Wessels (1959) studeerde fotografie aan de Gerrit Rietveld Academie en sociale psychologie aan de Vrije Universiteit. Haar werk is gerelateerd aan de documentairefotografie en is meestal het resultaat van een langdurige verdieping in een welbepaald onderwerp. Het werk dat in dit boek aan bod komt ontstaat wanneer Wessels het wonderlijke universum van traditionele garages ontdekt: ze raakt gefascineerd door de vormen en kleuren van de mysterieuze en onbekende voorwerpen die ze er aantreft. Wessels trekt vervolgens de wereld rond om in exotische garages po tische stillevens te cre eren met haar analoge camera. De interieurs van garages in Cambodia, Cuba, Itali , Marokko, Nederland, Polen, Turkije, Rusland, Zuid-Afrika, Japan en Sri Lanka, lijken op het eerste gezicht dezelfde elementen te bevatten, maar kleine details - enkel zichtbaar voor een geduldig en getraind oog - wijzen op culturele verschillen. Wessels richt haar camera vervolgens naar buiten, naar de rechtstreekse omgeving van de oude garages. Daar wordt ze getroffen door de natuur die ze terugvindt in de ruwe, industri le landschappen aan de rand van de steden. In sommige gevallen neemt de woekerende natuur het over van de industrie, en overgroeit ze de garages die er stand proberen houden. Het fotografisch resultaat zijn schilderachtige beelden met een verrassend kleurenpalet. Tegelijkertijd getuigen ze van een verdwijnende, hoofdzakelijk mannelijke wereld die stilaan verdrongen wordt door nieuwe, steriele technologie n.
Verder lezen

Erik Tonen Books uit Antwerpen

zakelijk

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling.
We sturen uw bestelling via verzendpartner POSTNL ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 6.99 Euro voor Nederland en België. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Xavier Canonne ; Mattie Boom ; Ruth Ruyffelaere ; translation : Dafydd Rees Roberts - GARAGE STILLS & FRINGE NATURE Jacquie Maria Wessels

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Erik Tonen Books

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Erik Tonen Books
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Erik Tonen Books een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Erik Tonen Books vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Erik Tonen Books kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.