A. Bergsma, K. van Petersen - Kinderen En Psychotherapie 1E Dr

Schrijver:
Titel: Kinderen En Psychotherapie 1E Dr
ISBN: 9789026513992
Uitgever: Pearson Benelux B.V.
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 5,00
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Het heeft altijd iets treurigs als een kind in therapie moet - men gunt het immers zo graag een zorgeloze jeugd - maar het is toch ook gunstig als al vroeg wordt ingegrepen in wat anders als problematiek steeds vaster kan komen te zitten.Twee hoofdgroepen van problemen zijn te onderscheiden: angstige, onzekere en teruggetrokken kinderen enerzijds, lastige, agressieve en storende kinderen anderzijds. Oorzaken kunnen vooral worden gezocht in een neurotische ontwikkeling, emotionele overbelasting, traumatische ervaringen of pedagogische verwaarlozing.
In dit boek wordt een overzicht gegeven van de belangrijkste hulpverleningsvormen. Het begint met een hoofdstuk over de eenvoudigste interventies, zoals die met behulp van voorlichtingsboeken, opvoedingsadviezen en oudercursussen. Daarna zijn de hoofdstukken gewijd aan de verschillende hoofdvormen van psychotherapie zowel als aan diverse technieken die speciaal voor kinderen geschikt zijn. Steeds worden zowel de theoretische achtergrond als de praktische toepassingsmogelijkheden als de te verwachten resultaten beschreven. Ook wordt stil gestaan bij de resultaten van behandelingen met behulp van psychofarmaca.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

A. Bergsma, K. van Petersen - Kinderen En Psychotherapie 1E Dr