Smeets, Mart - Commentator

Schrijver:
Titel: Commentator
ISBN: 9789491567827
Taal: Nederlands
Uitgever: De Kring
Bijzonderheden: 2014, paperback, goed exemplaar
Prijs: € 7,70
Verzendkosten: € 4,20 (binnen Nederland)
Meer info:
De enthousiaste blik van een kenner
Op veler verzoek blikt Mart Smeets (1947) terug op een lange sportzomer. Hij begint op 9 juni 2014, en gaat van onder andere NBA Finals, WK hockey, WK voetbal, Tour de France, EK atletiek, WK softbal, EK honkbal, WK basketbal, Vuelta, Wereldruiterspelen, EK Zwemmen, WK judo in één adem door naar 28 september, de finale van het WK wielrennen.
Elke dag een verhaal, met een eigen geur en kleur, een eigen uitslag en kleine of grotere rafeligheden. Smeets geeft zijn persoonlijke commentaar op de sport: spontaan, eerlijk, doordacht, verwonderd en verbaasd. De veteraan van de vaderlandse televisie, de schrijver van vele boeken en artikelen over sport moet na afloop concluderen dat deze topsportzomer bijna eindeloos én fantastisch interessant is geweest.
Verder lezen

Ann d'er Winkel

zakelijk

Ann d'er Winkel uit Driebergen-Rijsenburg

Logo Ann d'er Winkel

De getoonde portokosten bij het boek zijn de portokosten per bestelling in Nederland voor thuisbezorging. Bestellingen worden, na betaling, verstuurd tijdens openingsdagen. Portokosten worden per bestelling gerekend en niet per boek. Ophalen in Driebergen is ook mogelijk (graag vermelden bij bestellen) Retourkosten voor koper. Kijk bij www.annderwinkel.nl voor meer informatie.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Smeets, Mart - Commentator