Martin C - Rimpelingen

Schrijver:
Titel: Rimpelingen
ISBN: 9789043514286
Uitgever: Uitgeverij Kokboekencentrum
Bijzonderheden: Conditie: Als nieuw
Prijs: € 15,15
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Hartchirurg Reese heeft zich teruggetrokken aan Lake Burton. Hij slaagde er vijf jaar geleden niet in om zijn vrouw te redden van een hartstilstand en kan zijn falen niet onder ogen komen. Hij wil niet langer als arts werken, maar houdt zich bezig met opknappen van boten. Als Reese in een nabijgelegen dorp Annie ontmoet, een zevenjarig meisje dat limonade verkoopt, ontwaart hij een litteken waar hij meer van begrijpt dan hem lief is. Als het meisje wordt aangereden door een vrachtauto, komt Reese intuïtief in actie. Vanaf dat moment gaan de kwetsbare levens van Reese en Annie naast elkaar lopen. De toekomst van Annie is onzeker. De noodzaak van een harttransplantatie wordt met de dag groter. Haar ontwapenende karakter, haar fragiele lichaam en haar overlevingsdrang weten Reese te raken en helpen hem op indringende wijze zijn verdriet en zijn schuldgevoel los te laten.

Charles Martin studeerde Engels, Journalistiek en Communicatie. In 1999 stapte hij uit het bedrijfsleven om zich volledig op het schrijven te kunnen richten. Samen met zijn vrouw Christy en hun drie zoons woont hij in Jacksonville, Florida.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Martin C - Rimpelingen