Kate Summerscale - De vermoedens van Mr Whicher

Schrijver:
Titel: De vermoedens van Mr Whicher
ISBN: 9789046807002
Uitgever: Nieuw Amsterdam
Bijzonderheden: Conditie: Als nieuw
Prijs: € 5,45
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
De ware Victoriaanse who-dunnit voor alle liefhebbers van true crime, literaire thrillers en fans van Charles Dickens, Arthur Conan-Doyle, Wilkie Collins en Agatha Christie

Engeland, 1860. Een lijk, een detective, een afgelegen landhuis en een verdachte familie met veel geheimen. Jack Whicher, een gevierd detective van Scotland Yard, wordt naar Road Hill House gestuurd om de moord op de driejarige kleuter Saville Kent te onderzoeken. Met hulp van een onervaren lokaal politieteam en zonder enig feitelijk bewijs, staat hij voor een schijnbaar onmogelijke taak - een van de rouwende bewoners moet de dader zijn.
De moord leidt tot nationale hysterie. De gedachte wat zich allemaal achter de gesloten deuren van zomaar een respectabele familie op het platteland kan afspelen - onbetrouwbare bedienden, opstandige kinderen, gekte, jaloezie, eenzaamheid en haat - maakt mensen angstig, maar zorgt ook voor opwinding. Iedereen heeft zijn eigen theorie over wie de moordenaar is. Net als detective Whicher.
In De vermoedens van Mr Whicher reconstrueert Kate Summerscale de feiten achter deze gruwelijke zaak. Met haar levendige vertelstem en de buitengewoon intelligente manier waarop ze het mysterie langzaam ontrafelt, heeft ze een meesterlijk boek geschreven dat leest als een thriller.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Kate Summerscale - De vermoedens van Mr Whicher