Three Men in a Boat

Schrijver:
Titel: Three Men in a Boat
ISBN: 9780460870283
Uitgever:
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 13,00
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Three Men in a Boat, geschreven door Jerome K. Jerome, is een humoristische roman die voor het eerst werd gepubliceerd in 1889. Het boek vertelt het verhaal van drie vrienden - J., Harris en George - die besluiten om een boottocht te maken over de rivier de Theems in Engeland.

Het verhaal begint met de drie mannen die zich vervelen en besluiten dat een vakantie op het water precies is wat ze nodig hebben. Ze huren een roeiboot genaamd de 'Saunterer' en beginnen aan hun avontuurlijke reis stroomopwaarts. Onderweg komen ze verschillende uitdagingen en komische situaties tegen.

Het boek staat vol met humoristische anekdotes en grappige observaties van de drie mannen. Ze maken bijvoorbeeld ruzie over wie er moet roeien, hebben moeite met het opzetten van een tent en maken hilarische fouten bij het koken van maaltijden. De schrijver, J., beschrijft deze gebeurtenissen op een luchtige en komische manier, waardoor de lezer constant aan het lachen wordt gemaakt.

Naast de humor bevat het boek ook een aantal serieuze momenten waarin de auteur reflecteert op het leven en de menselijke natuur. Hij beschrijft bijvoorbeeld de schoonheid van de natuur langs de rivier en de rustgevende effecten van het varen. Ook worden er enkele historische en culturele feiten over de Theems en de omliggende gebieden gegeven.

Three Men in a Boat is niet alleen een komische roman, maar ook een sociale satire. Het boek geeft een humoristische kijk op de Victoriaanse samenleving en de gewoonten en tradities van die tijd. Het bekritiseert bijvoorbeeld de overdreven aandacht voor etiquette en de obsessie met gezondheid en hygiëne.

Het boek is geschreven in de vorm van een reisverslag, waarbij de auteur zijn gedachten en ervaringen deelt met de lezer. Dit zorgt voor een intieme en persoonlijke sfeer, waardoor de lezer zich gemakkelijk kan identificeren met de personages.

Three Men in a Boat is een tijdloze klassieker die nog steeds populair is vanwege zijn humor en levendige beschrijvingen. Het boek is een luchtige en vermakelijke leeservaring die de lezer meeneemt op een avontuurlijke reis over de Theems. Het is een boek dat zowel jong als oud zal aanspreken en dat nog steeds wordt gewaardeerd om zijn humor en satirische kijk op het leven.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.