Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Chopra, Deepak - De 7 [ zeven ] spirituele wetten van van Yog

Schrijver:
Titel: De 7 [ zeven ] spirituele wetten van van Yoga . ( Oefenprogramma voor het versterken van lichaam en geest . )
ISBN: 9789401301664
Taal: Nederlands
Uitgever: Becht, 1995
Bijzonderheden: NIEUWSTAAT gebonden boek 19x13,5 cm. ,240 pag.,
Prijs: € 7,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
- Maar dat yoga ook een spirituele kant heeft wordt vaak genegeerd. De zeven spirituele wetten van yoga laat zien hoe je die spirituele dimensie kunt ontdekken en integreren in je leven wanneer je De zeven spirituele wetten van yoga als richtsnoer neemt. Het boek bestaat uit drie delen. In het eerste deel wordt de filosofie van yoga uit de doeken gedaan en worden de zeven spirituele wetten geformuleerd. Het tweede deel benadrukt het belang van meditatie en ademhaling, en het derde deel gaat over de beoefening van yoga en sluit af met een yogasessie volgens de zeven spirituele wetten. De zeven spirituele wetten van yoga Deepak Chopra en David Simon.


Dit yogatrainingsprogramma is gebaseerd op ervaringen van de ontwikkelaars ervan en die van de deelnemers aan de (yoga)cursussen in het Chopra Centre for Well Being in Californie. Het bestaat uit het naleven van principes van de wijsheidstradities van Veda en uit het beoefenen van yogahoudingen en technieken om de vitaliteit uit te breiden. Het boek bestaat uit drie delen: de filosofie van yoga, meditatie en ademhaling, en yogabeoefening. In het eerste deel wordt een overzicht gegeven van de theoretische kaders die door Shankara en Patanjali zijn geintroduceerd. Chopras 'De zeven spirituele wetten van succes'* worden toegepast op de principes van het beoefenen van yoga. De lezer vindt aanwijzingen om deze wetten zo goed mogelijk te kunnen naleven. Deel twee behandelt de technieken van meditatie en het reguleren van de levenskracht. In het derde deel worden de klassieke yogahoudingen besproken. Tot slot wordt in de conclusie het klassiek Indiase epos Bhagavad Gita in een notendop besproken.De technische beschrijvingen worden ondersteund met duidelijke zwartwitfotos. Zeer complete en heldere uiteenzetting van de yogafilosofie met bruikbare instructie voor de yogapraktijk. Bevat literatuuropgave en register.
Verder lezen

Ankerboek uit Uithuizermeeden

particulier
DE REKENING WIL NOG WEL EENS IN DE SPAM BELANDEN DUS ALS u BINNEN 3 DAGEN NIETS HOORT KIJK DAAR DAN EVEN
Ankerboek is een Algemeen antiquariaat.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Chopra, Deepak - De  7 [ zeven ] spirituele wetten van  van Yoga . (  Oefenprogramma voor het versterken van lichaam en geest . )