Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Cookson, Catherine - Bij het licht van een kaars - in Grote Let

Schrijver:
Titel: Bij het licht van een kaars - in Grote Letter druk in 2 banden
Taal: Nederlands
Uitgever: Baambrugge : De Grote Letter Bibliotheek, 1997. Twee mooie frisse boeken. Ex-bieb. Compleet in 2 delen. Hardcovers. Zie "meer info".
Bijzonderheden: Twee mooie frisse boeken. Ex-bieb. Compleet in 2 delen. Hardcovers. Zie "meer info"
Prijs: € 29,00
Verzendkosten: € 6,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Een boeiend verhaal van Catherine Cookson. Zeldzaam in deze editie.

In goede staat, twee aparte boeken met respectievelijk deel 1 en deel 2 (compleet). Ex-bieb. Dit zijn goed verzorgde ex-bibliotheekboeken. Hardcover.

Voor allebei de delen geldt:
Voormalig bibliotheekboek met stempels, stickers (op de rug en voorzijde) en archiefkaartje. Harde kaft. In goede staat. Een mooie uitvoering in grote letter : mooie grootletter uitgave van deze Cookson klassieker.

Mooi, glanzende, heel licht beige kaften. Deel 1 heeft twee gekantkloste meisjesfiugren op de voorzijde, deel 2 een fragment van een schilderij van Vincent van Gogh (met een kaars!)

Vertaling van: The Black Candle. Vertaling Annet Mons.

Bridget Dean Mordaunt is een belangrijke vrouw in haar omgeving. Ze erfde de bedrijven van haar vader op haar 19e, en tegen de tijd dat ze 23 was in het jaar 1880, had ze vol zelfvertrouwen de leiding genomen.

Haar zorgeloze nichtje Victoria is smoorverliefd geworden op Lionel Filmore, de oudste zoon van een oude, ooit vermogende maar nu verarmde familie, en deze man die op het ooit zo sjieke maar nu schamele grote oude landgoed Grove House woont staat bekend als jager op een vrouw met geld. Bridget beschouwt Lionel persoonlijk als een slechte partij, maar ze wil dat haar nichtje gelukkig wordt en heeft daar alles voor over.

Zo raakt Bridget tegen haar zin verstrengeld met de Filmore familie op het grote oude landgoed.

Catherine Cookson is een van de meest geliefde Engelse romanschrijfsters en ook in deze prachtige historische roman toont ze zich een fantastisch vertelster met scherp inzicht in menselijke zwakte en kracht. Deze familie saga is een boeiend verhaal vol geheimen dat zich afspeelt in Engeland aan het einde van de negentiende eeuw.
Verder lezen

CuisineRivièra uit Leiden

particulier
Omdat het privé verkoop betreft, is ruilen en terugsturen niet mogelijk (zoals bepaald in de EU-wetgeving voor privé verkopers). ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ Gecombineerde verzending is mogelijk. Soms passen meerdere boeken nog in een brievenbuspakje. Voor 6,75 euro kan CuisineRivièra tot 30 kg boeken versturen. ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ Vragen? Stuur een mailtje! ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.