Williams - 50 Dingen Die De Wereld Moeten Veranderen

Schrijver:
Titel: 50 Dingen Die De Wereld Moeten Veranderen
ISBN: 9789035129160
Uitgever: Uitgeverij Prometheus
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 4,75
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
50 Feiten Die De Wereld Moeten Veranderen 1e druk is een boek van Jessica Williams uitgegeven bij Bakker. ISBN 9789035129160

Feit: elke koe binnen de Europese Unie wordt met 2 euro per dag gesubsidieerd. Dat is meer dan wat 75 procent van alle Afrikanen per dag heeft om van te leven. Feit: meer dan 70 procent van de wereldbevolking heeft nog nooit een kiestoon gehoord. Feit: per minuut worden er twee mensen doodgereden door een auto.
Van de ongelijkheid en de absurditeit van het ontwikkelde Westen tot de grote schaal van lijden dat wordt veroorzaakt door oorlog, honger en aids in de ontwikkelingslanden, weet dit boek een beeld te geven van grote en vaak choquerende contrasten. Honger en armoede zijn terugkerende thema's, naast schendingen van mensenrechten waarvan we zouden hopen dat ze tot de verleden tijd behoren. Lees over onvoorstelbare rijkdom, de teloorgang van religie en de ontoombare opkomst van de commercie, psychische ziektes, wapenhandel, corruptie, de mishandeling van de natuur en nog veel meer.
Elk van deze vijftig confronterende en tot nadenken stemmende feiten wordt vergezeld van een verklaring en een levendige analyse. Op deze wijze laat BCC-journalist Jessica Williams zien dat onze wereld één geheel vormt en dat ons idee van beschaving een wankel concept is.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Williams - 50 Dingen Die De Wereld Moeten Veranderen