Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Libris ; Museum van het Boek (Collectie) ; H.N. Werkman (onderwerp)

Schrijver:
Titel: Boekenlegger met full-colour afbeelding van de ex-libirs die H.N. Werkman maakte voor P.J. Hiemstra. Werkman was een bekend proponent van kunstenaarscollectief De Ploeg.
Taal: Nederlands
Uitgever: Libris, s.d. In heel goede staat, alleen wat lichte slijtage aan de hoekjes (de afbeelding is gaaf). Ongeveer 5 x 17 cm.
Bijzonderheden: Zeldzaam. In heel goede staat. Zie "meer info".
Prijs: € 12,50
Verzendkosten: € 2,18 (binnen Nederland)
Meer info:
Een mooie sfeervolle boekenlegger

In heel goede staat met alleen wat lichte slijtage aan de hoekjes (de afbeelding is gaaf). Stevig papier. Erg mooi. 1 Boekenlegger, Leeswijzer. 2-zijdig bedrukt in full-color. Aan de ene kant reclame voor Libris met onderaan specifiek een boekhandel in Alphen aan den Rijn. Aan de andere zijde het prachtige ex libris van Werkman, in mooie warme kleuren, en kort infor erover. Zeldzaam. Een mooie boekenlegger in full-colour.

Wordt naar keuze verstuurd met of zonder kartonnetje (1 of 2 zegels).
Verder lezen

CuisineRivièra uit Leiden

particulier
Omdat het privé verkoop betreft, is ruilen en terugsturen niet mogelijk (zoals bepaald in de EU-wetgeving voor privé verkopers). ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ Gecombineerde verzending is mogelijk. Soms passen meerdere boeken nog in een brievenbuspakje. Voor 6,75 euro kan CuisineRivièra tot 30 kg boeken versturen. ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ Vragen? Stuur een mailtje! ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.