Jessica de Kok - Kaat Heeft Een Missie

Schrijver:
Titel: Kaat Heeft Een Missie
ISBN: 9789079603077
Uitgever: 248media uitgeverij
Bijzonderheden: Conditie: Als nieuw
Prijs: € 12,90
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Kaat heeft een missie – openhartige blog van Kaat Mossel in boekvorm. Over manlief in Afghanistan, een huishouden runnen met vier kinderen en een uit de hand gelopen twitteractie.

De man van Jessica de Kok, alias Kaat Mossel, gaat op missie naar Afghanistan. Kaat heeft ondertussen haar eigen missie: 133 dagen een gestructureerd huishouden runnen mét vier kinderen en zónder steun van haar praatpaal, sparringmaatje en allerliefste Rutger. Kaat start een openhartige blog over thuisfrontstress, de schrik van alweer een bermbom, het verlangen naar zijn telefoontjes en de onvermijdelijke midtermdip. Maar ook praktische tips, creatieve aftellijstjes voor kinderen die hun vader missen en de voordelen van een man op uitzending, komen aan bod.

Kaat streefde naar rust en meer tijd met de kinderen tijdens de in-haar-uppie-maanden. En zo geschiedde… niet. Ze stortte zich vol overgave op de organisatie van het netwerk Zaak & Vrouw en introduceerde de eerste Nederlandse twitterveiling. Met ongekend succes. Binnen één maand haalden Kaat en haar twitter followers € 63.000 op voor de wederopbouw van Afghanistan.

Het voorwoord is geschreven door staatssecretaris van Defensie Jack de Vries. Naast de blog en foto's bestaat Kaat heeft een missie uit tekstfragmenten van minister van Buitenlandse Zaken Maxime Verhagen, minister voor Ontwikkelingssamenwerking Bert Koenders, legerpredikant Henk Fonteyn, Commandant van vliegbasis Volkel Kolonel Wido van der Mast, secretaris vanSchoolSupport4Afghanistan Sandra Wormgoor, de voorzitter van Stichting Vrouwenhuis Kabul Janny Beekman en – last but not least – Kaats grote liefde militair Rutger de Kok

Het eerste exemplaar van Kaat heeft een missie is uitgereikt tijdens de nationale Thuisfrontdag op 28 november 2009 door staatssecretaris van Defensie Jack de Vries. Deze speciale dag voor partners en familieleden van uitgezonden militairen is georganiseerd door Defensie in samenwerking met Omroep Max.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Jessica de Kok - Kaat Heeft Een Missie