Gesine Schulz - Zakje Groene Wind

Schrijver:
Titel: Zakje Groene Wind
ISBN: 9789050163705
Uitgever: Uitgeverij Clavis B.V.B.A.
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 4,75
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Gesine Schulz
Een zakje groene wind
Zomervakantie in Ierland
De vakantie naar San Francisco is in het water gevallen! Lucy moet nu helemaal alleen naar haar tante Paula, in Ierland. Terwijl het daar toch altijd regent en zij tante Paula helemaal niet kent. Uit protest kleurt Lucy haar haren Iersrood. Alle Ieren hebben rood haar, ja toch?
In de luchthaven wordt zij afgehaald door Paula en Ulysses, een reuzegrote, goedmoedige hond. Soms goedmoedig, want als hij een Yorkshire-terriër ziet is hij niet houden. En ja hoor, net wanneer Lucy de lijn in handen houdt, gaat Ulysses er met een razende vaart vandoor, Lucy met zich meeslepend, net zolang tot ze op de grond ligt, midden in een plas chocolademelk en een stuk taart op haar hoofd. Kan een vakantie opwindender beginnen? In ieder geval wordt haar verblijf bij tante Paula een zomer om nooit te vergeten. En zoveel heeft het niet geregend, en niet alle Ieren hebben rood haar!
ISBN 90 5016 370 X
NUR 283
Omslag Facet
Vertaling Han Van der Vegt
Pag. 152 pagina’s gebonden
Prijs 14,95 €
Vanaf 10 jaar
AUTEUR
Gesine Schulz werd in Niedersachsen (Duitsland) geboren en is in het Roergebied opgegroeid. Omdat ze van boeken hield en de wereld wilde zien, werd ze bibliothecaresse en ging voor enkele jaren naar het buitenland. De meeste tijd bracht ze door op eilanden (Ierland, Manhattan), en in de bergen (Zwitserland, Bogotá, La Paz), maar ze was ook in veel andere plaatsen. Ze leidde, adviseerde en reorganiseerde bibliotheken, diende ontbijt op in een hotel, ontwierp en verkocht sierartikelen, had een uitdragerij aan zee en schepte veel plezier in opgravingen.
Op dit ogenblik woont ze weer in het Roergebied. Ze publiceerde meerdere bundels met korte detectiveverhalen en schrijft op dit ogenblik aan een serie detectives voor de jeugd. ‘Een zakje groene wind’ is haar eerste jeugdboek.
Ze is lid van ‘Sisters in Crime’ en ‘Syndikat’. Je kunt haar vinden op www.gesineschulz.com
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Gesine Schulz - Zakje Groene Wind Gesine Schulz - Zakje Groene Wind