Mirella Eickhof - Boek Meten of zweten

Schrijver:
Titel: Boek Meten of zweten
ISBN: 9789082850109
Uitgever: Way2Talent
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 10,50
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Het boek ‘Meten of zweten’ toont dat benutten van de juiste talenten op de juiste plek altijd loont. Het meten van talenten blijft een boeiend samenspel voor zowel de kandidaat als degene die de test afneemt. Het doel is voor beiden hetzelfde: het volledig benutten van talenten door de juiste kandidaat aan de juiste functie koppelen om succes voor medewerker en bedrijf te scheppen. Aan de hand van adviezen, persoonlijke vragen en praktijkvoorbeelden toont ‘Meten of zweten’ hoe dit proces soepel en doelgericht kan verlopen.

‘Meten of zweten’ neemt de lezer mee in de wereld van het inventariseren van kennis, van vaardigheden van mensen en talentontwikkeling en inspireert talenten en motivatie ten volle te benutten. Het boek richt zich op de CEO, directeur, hoofd HR, hoger leidinggevende of ondernemer en (eind)beslisser. Het eerste gedeelte van het boek bestaat uit tien hoofdstukken met thema’s als talentontwikkeling, motivatie, de rol van feedback, zelfreflectie, pijnpunten, uitdagingen, doelen stellen en het behalen van resultaten. Het tweede gedeelte bestaat uit interviews met diverse ondernemers, topsporters en CEO’s waaronder de topman van SPIE. Centraal staan hier persoonlijke ontwikkeling, succes, motivatie en talent.

Achterflap:
Ongemotiveerd en ongetalenteerd? Na het lezen van dit boek niet meer.

‘Meten of zweten’ is voor beslissers of beter: iedereen die antwoorden wil op hoe je meer tevreden, gemotiveerder en beter gekwalificeerde medewerkers krijgt. Wat wel en niet werkt bij talentontwikkeling.

Geen theoretisch gedoe, gewoon praktijkverhalen met daarin aangedragen oplossingen, tips en handreikingen. Met eyeopeners en reflectievragen.

Ben jij nieuwsgierig en wil je een kijkje nemen in de persoonlijke keukens van ondernemers, topsporters en CEO’s? Wat hun eigen talenten, drijfveren en tips over (economisch) succesvol zijn? Lees de interviews met Rita Verdonk, topman SPIE, voormalig bestuurder Holland Casino en topsporters.

Alle ins en outs over ontwikkelassessments en geschiktheidsonderzoeken die vaak achter gesloten deuren blijven. En waarom zou je daar geheimzinnig over doen? Bij een assessment zeg ik altijd: ‘Het is jouw feestje. Geniet ervan.’ Aldus Mirella Eickhof, Jobtimist
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Mirella Eickhof - Boek Meten of zweten Mirella Eickhof - Boek Meten of zweten