Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Kinsella, Sophie - Ken je me nog ?

Schrijver:
Titel: Ken je me nog ?
Taal: Nederlands
Uitgever: Amsterdam : The House of Books, 2008. Paperback met originele blauwe prijssticker, de editie met de oranje rug.
Bijzonderheden: Grappige situaties, onverwachte wendingen : een echte Sophie Kinsella!
Prijs: € 1,50
Verzendkosten: € 3,70 (binnen Nederland)
Meer info:
Ken je me nog? van Sophie Kinsella

Leuke originele Chicklit, paperback in heel goede staat. Met prijssticker. Mooie glanzende paperback. Nederlandse versie.

Na een auto-ongeluk ontwaakt Lexi in het ziekenhuis met geheugenverlies. Tot haar verbijstering is ze ineens drie jaar ouder, geen verkoopster meer maar directeur en... ze is getrouwd! Met een knappe miljonair!
Lexi weet zeker dat haar huwelijk met Eric wel goed zit - als ze hem beter heeft leren kennen. Hij blijkt ook een paar eigenaardige trekjes te hebben. En haar personeel noemt haar 'de Cobra'. Gaandeweg ontdekt Lexi steeds meer barsten in haar perfecte leventje. Een sexy man brengt extra explosief nieuws. Zijn naam is Jon en hij beweert haar geheime minnaar te zijn. Wat is er toch allemaal aan de hand? Zal Lexi ooit haar geheugen terugkrijgen? En met wie zou ze dan het liefst de Mont Blanc willen beklimmen?

Prachtige paperback editie in heel goede staat., het is de groene softcover editie met de oranje rug.
Verder lezen

CuisineRivièra uit Leiden

particulier
Omdat het privé verkoop betreft, is ruilen en terugsturen niet mogelijk (zoals bepaald in de EU-wetgeving voor privé verkopers). ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ Gecombineerde verzending is mogelijk. Soms passen meerdere boeken nog in een brievenbuspakje. Voor 6,75 euro kan CuisineRivièra tot 30 kg boeken versturen. ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ Vragen? Stuur een mailtje! ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.