Madeleine Klis - Nieuwe gids voor school en beroep 2014

Schrijver:
Titel: Nieuwe gids voor school en beroep 2014
ISBN: 9789060208465
Uitgever: Toorts B.V., Uitgeverij, de
Bijzonderheden: Conditie: Als nieuw
Prijs: € 51,45
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
­­De Nieuwe Gids voor School en Beroep is dé jaarlijks geactualiseerde richting­wijzer in het labyrint van opleidingen en beroepen.
De Gids biedt inzicht door de beschrijving van opleidingen in Nederland, en van een aantal in het buitenland. Hiervoor wordt al tientallen jaren onze landelijk bekende Martens­systematiek voor de indeling in beroepensectoren gehanteerd. De informatie wordt strikt neutraal gehouden en opname in deze Gids houdt geen enkele beoordeling in.
Deze Gids is ingedeeld in 6 delen:
I. Algemeen Onderwijs, II. Agrarisch Onderwijs/Groen Onderwijs, III. Technisch Onderwijs, IV. Onderwijs voor de dienstensector, V. Hoger Onderwijs, en als laatste een encyclopedisch deel VI. Overzicht van de uitgangspunten en de ­schematische opbouw van het Nederlandse onderwijs staan in de inleiding en hoofdstuk 1, die aan de 6 delen vooraf gaan.
In deel II, III en IV zijn de beroepen­sectoren te vinden. Daarbinnen zijn de opleidingen gerubriceerd naar Wetenschappelijk Onder­wijs (wo), Hoger BeroepsOnderwijs (hbo) en Middelbaar BeroepsOnderwijs (mbo).
De actuele wo- en hbo-bachelor- en masteropleidingen plus de post-hbo-opleidingen van Nederland en Vlaanderen en de oplei­dingen voor Associate degree zijn in alfa­be­tische lijsten in hoofdstuk 25 opgenomen.
Voorts zijn vele opleidingen en cursussen in deze Gids vermeld waarvoor geen bepaalde vooropleiding vereist is; ze zijn voor wie zich snel ten behoeve van zijn beroep wil (bij)­scholen. Veel daarvan is particulier onderwijs en wordt niet door de overheid bekostigd.
Bij iedere opleiding staat een verwijzing naar de adreslijsten achterin de Gids.
Die lijsten bevatten adressen, telefoon­nummers, fax­nummers, e-mail-adressen, web-adressen en BRIN-nummers.
In het uitgebreide alfabetische register kan men opleidingen en beroepen via diverse ingangen opzoeken.
Jaarlijks verschijnt er een geactualiseerde editie van deze Gids bij Uitgeverij De Toorts.
De Nieuwe Gids voor School en Beroep is een leidraad voor ouders, leerlingen en studenten, voor loopbaanbegeleiders en schooldecanen, consulenten bij het UWV WERKbedrijf, jeugdwerkers, beroepskeuze-adviseurs en personeels­functionarissen.
Ook iedereen die zich wil om- of bij­scholen of op latere leeftijd wil gaan ­studeren, vindt in deze Gids informatie om zich te oriënteren.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Madeleine Klis - Nieuwe gids voor school en beroep 2014