Patricia Schultz - 1000 Places To See Before You Die

Schrijver:
Titel: 1000 Places To See Before You Die
ISBN: 9783833143564
Uitgever: Ullmann
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 12,00
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Het boek '1000 Places To See Before You Die' is een reisgids geschreven door Patricia Schultz. Het is een uitgebreide verzameling van de meest adembenemende en inspirerende bestemmingen over de hele wereld die je volgens de auteur absoluut moet bezoeken.

Het boek is opgedeeld in verschillende hoofdstukken die elk een ander continent of regio van de wereld behandelen. Elk hoofdstuk begint met een introductie over de cultuur, geschiedenis en bezienswaardigheden van de betreffende regio. Vervolgens worden er verschillende bestemmingen binnen die regio besproken, variërend van bekende toeristische trekpleisters tot verborgen juweeltjes die minder bekend zijn bij het grote publiek.

De beschrijvingen van de bestemmingen zijn levendig en gedetailleerd, waardoor je als lezer echt het gevoel krijgt alsof je er zelf bent. Schultz beschrijft niet alleen de bezienswaardigheden, maar ook de lokale cultuur, tradities en culinaire hoogtepunten die elke bestemming uniek maken. Ze geeft ook praktische tips en suggesties voor accommodaties, restaurants en activiteiten, zodat je goed voorbereid op reis kunt gaan.

Wat dit boek onderscheidt van andere reisgidsen is de diversiteit aan bestemmingen die worden besproken. Schultz neemt je mee naar bekende steden zoals Parijs, New York en Tokio, maar ook naar minder bekende plekken zoals de Galapagos-eilanden, de Amalfikust en de Okavango-delta. Ze laat je kennismaken met de schoonheid van de natuur, de rijkdom van de geschiedenis en de diversiteit van de culturen over de hele wereld.

'1000 Places To See Before You Die' is niet alleen een praktische reisgids, maar ook een bron van inspiratie. Het boek zit boordevol prachtige foto's die de bestemmingen tot leven brengen en je laten dromen van je volgende avontuur. Het is een boek dat je keer op keer kunt raadplegen, of je nu op zoek bent naar ideeën voor je volgende vakantie of gewoon wilt wegdromen bij de schoonheid van de wereld.

Kortom, '1000 Places To See Before You Die' is een must-have voor elke reisliefhebber. Het is een uitgebreide en inspirerende gids die je meeneemt op een reis rond de wereld, en je eraan herinnert dat er nog zoveel te ontdekken valt. Of je nu een ervaren reiziger bent of gewoon graag droomt van verre bestemmingen, dit boek zal je zeker inspireren om je volgende reis te plannen.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Patricia Schultz - 1000 Places To See Before You Die Patricia Schultz - 1000 Places To See Before You Die