B.G. van Wijckmade - Wipneus en Pim "vangen drie sneeuwspoken".

Schrijver:
Titel: Wipneus en Pim "vangen drie sneeuwspoken".
Taal: Nederlands
Uitgever: J. Schenk B.V.
Bijzonderheden: Illustraties H. Ramaekers, staat is goed met gebruikssporen maar voor leeftjd niks op aan te merken
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Het is hartje winter in Kabouterland. Wipneus en Pim lopen in de grote paleistuin om de vogels eten te geven. Ze worden allebei bekogeld met een sneeuwbal, maar er is niemand te zien. Hoe kan dat nou? Het zijn de heksen Flie, Flaa en Floe die zich in een boom hebben verstopt. 's Nachts sluipen de heksen het paleis in en smeren de kleren van de koning en van Wipneus met ijszalf in. Ook eten de heksen alle lekkere broodjes uit de bakkerij op. En zelfs de sneeuwpoppen in de paleistuuin zijn niet veilig; ze worden allemaal door de heksen vernield.

Als de koning en Wipneus 's morgens hun kleren aantrekken, krijgen ze het heel erg koud. De volgende nacht komen de heksen nog een keer. Weer vernielen ze alle sneeuwpoppen. Ze strooien ook ijspoeder waardoor het paleis wordt ingesloten door omhoogstekende ijskegels. De koning verzint samen met Wipneus en Pim een plan, want zo gaat het niet langer. De volgende nacht komen de heksen terug om nog meer streken uit te halen. Maar nu worden ze gevangen met behulp van de zonneparel die de kabouters ooit van Rosalinda hebben gekregen. Ook de toverballetjes van tante Boterbloem komen goed van pas om de heksen onschadelijk te maken. De heksen zijn dan wel gevangen, maar wat er nu mee te doen? Gelukkig heeft dokter Knippeling nog een hardloopdrankje. Wie daar van drinkt, moet een uur hardlopen. En zo komen de kabouters van de heksen af.

Wipneus en Pim "vangen drie sneeuwspoken". is deel 33 uit de Wipneus , Pim serie
Verder lezen

BK Boeken uit Hilversum

particulier

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

B.G. van Wijckmade - Wipneus en Pim "vangen drie sneeuwspoken". B.G. van Wijckmade - Wipneus en Pim "vangen drie sneeuwspoken". B.G. van Wijckmade - Wipneus en Pim "vangen drie sneeuwspoken".

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BK Boeken

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BK Boeken
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en BK Boeken een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BK Boeken vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BK Boeken kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.