Broeder René Stockman - Schatten van mensen

Schrijver:
Titel: Schatten van mensen
Taal: Nederlands
Uitgever: Halewijn
Bijzonderheden: De verhalen die Broeder Stockman aanreikt zijn uit het leven gegrepen.
Prijs: € 4,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
René Stockman is vandaag generale overste van de Broeders van Liefde, die bijzonder actief zijn in de geestelijke gezondheidszorg. Die verantwoordelijkheid stuurt hem voortdurend op pad: vanuit de Gentse heimat van zijn congregatie, over Rome naar de talrijke medebroeders die actief zijn in Afrika en Azië. Zo ziet hij veel en ontmoet hij enorm veel mensen en die ervaring komt in dit boek aan het woord. ‘Schatten van Mensen’ legt de klemtoon op de liefde: het gaat over mensen die liefde geven én krijgen. Liefde is een moeilijk woord geworden, verguisd en besmeurd in de media. En naastenliefde is al helemaal ‘uit’: het is de eigenliefde die in onze tijd verheerlijkt wordt. Maar daarover gaat dit boek dus niet. Stockman brengt de christelijke lezer oog in oog met de liefde voor de medemens: hoe die ontluikt vanuit de inspiratie van Gods liefde voor elke mens en hoe vriendschap een stimulans vormt om zelf mensen graag te zien. ‘Schatten van Mensen’ bundelt bezinnende teksten over mensen die juist in de caritas elkaar vinden. Of men nu veel of weinig talenten in zijn mars heeft: vriendschap geven en vriendschap ontvangen blijft altijd een diep menselijk gebeuren. De verhalen die Broeder Stockman aanreikt zijn uit het leven gegrepen.
Verder lezen

Het boekenkamertje uit Schaijk

particulier

Logo Het boekenkamertje

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Broeder René Stockman - Schatten van mensen Broeder René Stockman - Schatten van mensen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Het boekenkamertje

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Het boekenkamertje
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Het boekenkamertje een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Het boekenkamertje vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Het boekenkamertje kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.